Ana Sayfa Apple iPadOS 17.3 ile gelen özellikler

iPadOS 17.3 ile gelen özellikler

0
ipadOS 17.3

Apple, resmi iPadOS 17.3 sürüm notlarında Apple Music çalma listesi işbirliği ve birkaç hata düzeltmesinin ötesinde önemli bir yeni özellik listelemedi.

iPadOS 17.3 hata düzeltmeleri içeriyor!

Apple, resmi iPadOS 17.3 sürüm notlarında Apple Music çalma listesi işbirliği ve birkaç hata düzeltmesinin ötesinde önemli bir yeni özellik listelemedi. Apple’ın iOS 17.3 ile iPhone’a getirdiği yeni bir hırsızlık önleme özelliği olan Çalınan Cihaz Koruması, ne yazık ki iPadOS 17.3’te kullanılamıyor.

iPadOS 17.3 sürüm notlarının tamamı hemen aşağıda. Ayrıca Apple’ın iPadOS güncellemelerindeki iyileştirmelerin ayrıntılarını içeren destek belgesindeki değişiklik günlüğünü de görüntüleyebilirsiniz.

Bu güncelleme, Siyahi Tarihi Ayı’nı kutlamak için Siyahi tarihini ve kültürünü onurlandıran yeni bir Unity duvar kağıdı sunuyor. Bu sürüm ayrıca iPad’iniz için Apple Music ve diğer özelliklerde geliştirmeler, hata düzeltmeleri ve güvenlik güncellemeleri içeriyor.

  • Yeni Unity duvar kağıdı, Siyahi Tarih Ayı kutlamaları çerçevesinde Siyahi tarih ve kültürünü onurlandırıyor
  • Çalma listelerinde işbirliği, arkadaşlarınızı çalma listenize katılmaya davet etmenize olanak tanır ve herkes şarkı ekleyebilir, yeniden sıralayabilir ve kaldırabilir
  • Emoji tepkileri ortak bir çalma listesindeki herhangi bir parçaya eklenebilir
  • AirPlay otel desteği, belirli otellerde içeriği doğrudan odanızdaki TV’ye aktarmanızı sağlar
  • Ayarlar’daki AppleCare ve Garanti, Apple Kimliğinizle giriş yaptığınız tüm aygıtlar için kapsamınızı gösterir

iPadOS 17.3’ün güvenlik içeriği Apple’ın web sitesinde ayrıntılı olarak açıklanıyor. Güncelleme, Apple’ın istismar edilmiş olabileceğini söylediği WebKit de dahil olmak üzere bir düzineden fazla güvenlik açığını yamalıyor. Bazı özellikler bölge veya dil kısıtlamasına sahip. Hangi ülkede nelerin mevcut olduğunu görmek için iPadOS Özellik Kullanılabilirliği sayfasını ziyaret edin.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz