Ana Sayfa Apple tvOS 17.3 yayınlandı!

tvOS 17.3 yayınlandı!

0
tvOS 17.3

Bir önceki sürümden yaklaşık bir ay sonra Apple, Apple TV sahiplerine HomePod Yazılım güncellemesinin yanı sıra beklenen tvOS 17.3 güncellemesini de verdi. Apple, tvOS 17.3’ün en son beta güncellemesini 9 Ocak’ta yayınladıktan sonra, Apple TV için tasarlanan işletim sisteminin en yeni sürümünü resmi olarak tanıttı.

tvOS 17.3 sonunda karşımızda!

tvOS güncellemeleri, diğer işletim sistemlerine yönelik güncellemelere kıyasla genellikle daha mütevazı bir kapsama sahip olup, önemli ve görünür değişikliklerden ziyade hata düzeltmeleri ve ince geliştirmelere odaklanıyor.

Bir önceki tvOS 17.2 sürümünde, yeni bir kenar çubuğu menüsüne sahip yenilenmiş bir Apple TV uygulaması, SharePlay için Dolby Atmos, uygulamalarda sesli arama, FaceTime iyileştirmeleri, Apple Fitness+ antrenmanlarında sese odaklanma ve yakında çıkacak olan Apple Vision Pro için 3D film desteğinin test edilmeye başlanması gibi önemli güncellemeler vardı.

Apple, tvOS 17.3 ile aynı zamanda 21K646 yapı numaralı HomePod yazılım güncellemesini de yayınladı. HomePod ve HomePod mini’ye Home uygulaması aracılığıyla şimdi yüklenebilir. İşte bu şekilde yeni sürüme güncelleyebilirsiniz:

  1. Apple TV’de “Ayarlar” uygulamasına gidin.
  2. Ayarlar menüsünde “Sistem” seçeneğine gidin.
  3. Sistem menüsünde “Yazılım Güncellemeleri “ni seçin.
  4. “Yazılımı Güncelle “yi seçin. Apple TV daha sonra yeni güncellemeleri kontrol edecektir.

Kullanıcılar otomatik güncellemeleri tercih ederlerse, Sistem ayarlarının Yazılım Güncellemeleri bölümünden bu özelliği etkinleştirebilirler. Etkinleştirildikten sonra Apple TV, Wi-Fi’a bağlıyken genellikle gece boyunca, mevcut olduğunda otomatik olarak en son tvOS sürümüne güncellenecektir.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz