Ana Sayfa Apple Vision Pro kutu tasarımı ortaya çıktı!

Vision Pro kutu tasarımı ortaya çıktı!

0
vision pro kutu

Apple’ın Vision Pro başlığının, şirketin tipik ayırt edici tasarım dilini kullanan çok büyük bir kutu içinde geldiği görüldü. İşte söz konusu Vision Pro kutu tasarımı.

Vision Pro kutu tasarımı farklı bir dizayn sunmuyor

Bir Apple çalışanının eğitim videosunda görülen ambalaj, üstten kayarak açılan kutularda gelen diğer cihazlarının çoğunda kullanılan tasarımı yansıtıyor. Yeni ürün serisi için heyecan verici yeni bir ambalaj tasarımı bekleyenler hayal kırıklığına uğrayacak. Kübik kutunun üst kısmında Vision Pro başlığın önden görünümü yer alırken, uzun kenarların her biri gri Apple “Vision Pro” metniyle süslenmiş.

Tasarımın kendisi oldukça dikkat çekici olmasa da, kutunun boyutu muazzam, neredeyse bir müşterinin tüm kucağını dolduruyor. Bunun nedeni, bir Solo Örgü Bant, bir Çift Döngü Bant, bir Işık Contası, iki Işık Contası yastığı, bir kapak, bir harici pil paketi, bir USB-C şarj kablosu, bir güç adaptörü, bir parlatma bezi ve Vision Pro kulaklığın kendisini içermesi ve son derece büyük bir hazne gerektiriyor olmasıdır. Şimdiye kadar kutunun boyutu ve tasarımı bilinmiyordu.

Mağazadan Vision Pro satın alan müşterilere, cihazlarının çeşitli boyutlardaki parçaları Apple Store çalışanları tarafından kulaklığın kendisiyle birlikte kutulanacak. Cihaz, dikdörtgen kutu içinde uzunlamasına yerleştirilmiş ve Solo Knit Band’a önceden takılmış olarak geliyor.

Vision Pro’nun kutusu, taşımaya yardımcı olmak için üst kısmında kumaş bir tutma kolu bulunan Mac Studio gibi cihazlardan çok daha büyük olmasına rağmen, Vision Pro’nun kutusunun üstünde herhangi bir tutma kolu bulunmuyor. Vision Pro kulaklığın 2 Şubat Cuma günü piyasaya sürülmesi planlanıyor. Bloomberg’den Mark Gurman dün Vision Pro’nun, orijinal iPhone gibi, cihazı mağazadan satın alan ya da teslim alanlar için bir hatıra alışveriş çantasıyla birlikte sunulacağını söyledi.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz