Ana Sayfa Apple iPhone 16 Pro Max kamera sensörü büyük bir değişimle geliyor!

iPhone 16 Pro Max kamera sensörü büyük bir değişimle geliyor!

0
iphone 16

Asya’dan gelen yeni bilgilere göre iPhone 16 Pro Max, gelişmiş fotoğrafçılık ve videografi yetenekleri sunmak için daha büyük, daha gelişmiş bir ana kamera sensörüne sahip olacak. İşte Pro Max kamera sensörü hakkında bildiğimiz her şey.

iPhone 16 Pro Max kamera sensörü ile heyecanlandırdı!

İddia, gelecek iPhone modellerinin kamera teknolojisi hakkında bir dizi ayrıntıdan sorumlu bir Weibo kullanıcısı olan “Digital Chat Station “dan geliyor. Konuyla ilgili son gönderiye göre, iPhone 16 Pro Max bir “görüntü amiral gemisi” olacak ve bu da ağırlıklı olarak kamera yeteneklerine odaklanacağını gösteriyor.

Görünüşe göre cihazın ana kamerası, daha iyi performans için istiflenmiş tasarım, yüksek kaliteli görüntü veri dönüşümü için 14 bit Analog-Dijital Dönüştürücü (ADC) ve daha iyi dinamik aralık ve gürültü kontrolü için Dijital Kazanç Kontrolü (DCG) gibi gelişmiş özelliklere sahip özelleştirilmiş bir 48 megapiksel Sony IMX903 sensöre sahip olacak.

Weibo kullanıcısı ayrıca iPhone 16 Pro Max’in 1/1.14 inç boyutunda yüzde 12 daha büyük bir kamera sensörüne sahip olacağı yönündeki önceki iddiasını yineledi. iPhone 14 Pro ve iPhone 15 Pro modelleri şu anda 1/1.28 inç sensöre sahip. Daha büyük bir sensör, ana iPhone kamerasının dinamik aralığını ve arka plan bulanıklığını iyileştirebilir ve daha büyük bir yüzey alanı aynı deklanşör hızı ve diyafram açıklığı ile daha fazla ışık yakalayabileceğinden düşük ışıkta fotoğrafçılık yeteneklerini önemli ölçüde geliştirebilir.

Sızıntı yapan kişi ayrıca yeni nesil üst düzey iPhone’ların biraz daha kavisli bir ekran tasarımına sahip olacağından ve geçen yıl iPhone 15 serisiyle tanıtılan tasarımın yineleneceğinden bahsetti. Geçen yıl MacRumors tarafından paylaşılan bilgileri doğrulayan gönderi, iPhone 16 Pro modellerinin öncekilerle neredeyse aynı kalınlığa sahip olacağını da ekledi.

Digital Chat Station, iPhone 15 ve iPhone 15 Plus’ın geçen yıl iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max’ten biraz daha küçük 48 megapiksel sensöre ve 2020’de iPhone 12’nin ekran paneli tasarımına sahip olacağını doğru bir şekilde ortaya koydu. iPhone 16 serisinin sonbaharda piyasaya sürülmesi bekleniyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz