Ana Sayfa Apple Apple, iOS 17.4 Beta 1 güncellemesini yayınladı

Apple, iOS 17.4 Beta 1 güncellemesini yayınladı

0

Apple, geçtiğimiz günlerde merakla beklenen iOS 17.3 kararlı sürümünü herkes için yayınladı. Bu yeni güncelleme, Çalınan Cihaz Koruması politikasını genişletti. Buna göre kullanıcılar, artık cihaz parolasını veya hesap ile ilgili bilgileri değiştirmek istediklerinde Face ID/Touch ID aracılığıyla biyometrik kimlik doğrulaması yapmak zorunda.

Apple, geçtiğimiz saatlerde ise iOS 17.4 için ilk geliştirici betasını yayınladı. Kararlı sürüm ile birlikte kullanıcılara önemli yenilikler sunulması bekleniyor. Bu yenilikleri arasında sadece gizlilik ve güvenlik değil, aynı zamanda kullanıcıların sevdiği emojilerin de yer alması bekleniyor. Bu bağlamda iOS 17.4 kararlı sürümü ile herkese sunulacak yeni emojiler ortaya çıktı. İşte detaylar…

iOS 17.4 ile sunulacak yeni emojiler

Emojiler, kullanıcıların bazen uzun yazılar yazmak yerine duygularını veya düşüncelerini ifade etmek için kullandığı semboller olarak biliniyor. Görünen o ki iPhone kullanıcıları, iOS 17.4 ile daha fazla emoji seçeneğine sahip olacak.

iOS 17.4 ile sunulacak yeni emojiler

iOS 17.4 Beta güncellemesinde 118 yeni emojinin sunulacağı ortaya çıktı. Şu anda yalnızca geliştiricilerin erişebildiği bu emojiler, kararlı sürümün çıkmasıyla herkes tarafından kullanılabilecek. Koşma, yürüme, tekerli sandalye kullanan insan, anka kuşu, mantar ve yüz emojileri ile karşılaşacağız.

iOS 17.4 sürümü ile birlikte yeni emojiler bir yana önemli bir değişiklik de yapılacak. Avrupa Birliği, Digital Markets Act (Dijital Piyasalar Kanunu) (DMA) kapsamında Apple‘ın iOS kullanıcılarına App Store dışından uygulama yükleyebilme imkanı sunması için süre verdi. Bu yenilik, iOS 17.4 kararlı sürümü ile herkese sunulacak.

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Yeni emojileri nasıl buldunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz