Ana Sayfa Apple Gelecek iPad Pro yatay kamera sistemini benimseyebilir

Gelecek iPad Pro yatay kamera sistemini benimseyebilir

0
oled ekran ipad

iPad Pro’nun yaklaşan güncellemesiyle birlikte, bir sonraki iPad Pro’nun sahip olacağı özellikler hakkında daha da fazla ayrıntı elde ediyoruz. Ekim 2022’de Apple, yatay ön kameraya sahip ilk iPad olan 10. nesil iPad’i tanıttı. Başka bir deyişle, iPad’i yatay modda veya Magic Keyboard Folio ile kullandığınızda kamera uzun kenar boyunca yer alıyor. İşte iPad Pro yatay kamera sistemi hakkında her şey.

Gelecek iPad Pro yatay kamera sistemiyle heyecanlandırdı!

iPadOS 17.4’ün ilk beta sürümü bu hafta yayınlandıktan sonra Steve Moser, Face ID için yatay TrueDepth kamera sistemi de dahil olmak üzere bir sonraki iPad Pro’nun da benzer bir uygulamaya sahip olabileceğini gösteren birkaç kod satırı keşfetti.

Kodda “Face ID kurulumu sırasında iPad’in, kamera ekranın üst kısmında olacak şekilde yatay konumda olması gerekir” ifadesi yer alıyor.” Mevcut nesil iPad Pro’nun yatay bir ön kameraya sahip olmamasının nedeni, Apple Pencil 2 şarj cihazının kameranın olacağı yeri alması.

iPad 10, Apple Pencil 2 için kablosuz şarj sistemine sahip değil, bu nedenle ön kamera için alanı kullanabiliyor. Apple’ın bu iPad için Apple Pencil’ı (USB-C) sunmasının nedeni, Pencil’ı saklama için manyetik olarak takmaya devam etmek. Yatay ön kamera iPad Pro’ya geliyorsa, yeni nesil Apple Pencil 3 (USB-C versiyonuyla karıştırılmamalıdır) bu iPad’e manyetik olarak takılabilecek ve şarj edilebilecek şekilde yeniden tasarlanabilir.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz