Ana Sayfa Öne Çıkanlar Netflix Apple Vision Pro’yu alt ölçekli bulduğunu söyledi!

Netflix Apple Vision Pro’yu alt ölçekli bulduğunu söyledi!

0
netflix apple vision

Geçen hafta açıklandığı üzere, Netflix Apple Vision Pro’da kullanılamayacak ve Netflix, kullanıcıların uygulamanın iPad sürümünü cihazlarında çalıştırmasına izin vermeyecek. Netflix’in eş CEO’su Greg Peters, Stratechery’den Ben Thompson ile bugün yaptığı yeni bir röportajda bu karar için bir açıklama sunmaya çalışıyor.

Netflix Apple Vision Pro’da uygulama olarak kullanılamayacak!

Peters’a göre bu karar, Netflix’in yalnızca şirkete getiri sağlayan “yerlere yatırım yapma” stratejisinden kaynaklanıyor. Peters, şu anki haliyle Vision Pro’nun bir ürün olarak “çok alt ölçekli” olduğunu ve çoğu Netflix kullanıcısı için önemli olmadığını söylüyor. Ancak Netflix’in “Apple ile her zaman görüşme halinde” olduğunu da belirtiyor. Peters’ın yanıtının tamamı şu şekilde:

“Vision Pro’da bir uygulamaya sahip olma konusunda herhangi bir isteksizlik veya arzu eksikliği değil, ancak cihazlarda her yerde bulunma perspektifine yakın baktığımızı belirttiğinizde bile, buna yol açan kararlar, “Herhangi bir cihaz setine entegre etmek için ne kadar çaba sarf ediyoruz ve hizmet verdiğimiz üyeler için faydası nedir?” konusunda çok titiz olmaya çalışıyoruz.

Gerçekten bir getirisi olmayan yerlere yatırım yapmadığımızdan emin olmak konusunda dikkatli olmalıyız ve Vision Pro ile işlerin nereye gideceğini göreceğimizi söyleyebilirim. Elbette bu konuyu çözmek için Apple ile her zaman görüşüyoruz ancak şu anda cihaz o kadar alt ölçekte ki üyelerimizin çoğuyla pek de ilgili değil.”

Ne yazık ki Peters, Netflix’in en azından kullanıcıların Netflix’in iPad sürümünü Vision Pro’da çalıştırmasına neden izin veremediğine dair gerçek bir açıklama yapmadı Sonuçta, Disney+ ilk günden itibaren Vision Pro’da tam gelişmiş bir visionOS uygulamasıyla kullanılabilecek. Bu arada Netflix’e yalnızca Safari üzerinden erişilebilecek.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz