Ana Sayfa Güncellemeler visionOS 2.0.0 sürümü ortaya çıktı!

visionOS 2.0.0 sürümü ortaya çıktı!

0
vision pro fiyatı hakkında

Sanal ve artırılmış gerçekliği birlikte sunacak Apple Vision Pro‘nun piyasaya çıkmasına sayılı günler kala, cihazın işletim sistemi visionOS hakkında yeni bilgiler sızdı. Ortaya atılan iddialara göre, visionOS 2.0.0 sürümü şimdiden bazı geliştiricilerin kullanımına sunuldu.

visionOS 2.0.0 sürümünün ayak sesleri geliyor!

Apple, geliştirdiği ilk VisionOS sürümü olan 1.0.1’i 23 Ocak’ta yayınlamıştı. 1.0.2 güncellemesi ise yaklaşık bir hafta sonra, 31 Ocak’ta çıktı. Bu gelişmeler, 2.0.0 sürümünün beklenenden daha erken bir tarihte çıkabileceği anlamına gelebilir.

apple-vision-pro-2

visionOS 2.0.0 yazılımının bazı geliştiricilerin cihazlarında hali hazırda kullanıldığı öne sürülse de, bundan tam olarak emin olmamız mümkün görünmüyor. Elimizdeki resmi bilgilere göre ise, Apple 24 Haziran‘daki WWDC etkinliğinde, kapsamlı bir sunumun ardından visionOS 2.0 sürümünü açıklayacak. Bu sürümün, Apple Vision Pro’da büyük iyileştirmeler yapacağı öngörülüyor.

Apple Vision Pro’nun özellikleri neler?

Teknoloji meraklıları tarafından heyecanla beklenen Apple Vision Pro, birçok yeni özellikle birlikte geliyor. Fiziksel bir kontrolcüye ihtiyaç duymadan, sadece duyu organları aracılığıyla kullanılabilecek olan cihaz, sabit bir ekrana bağlı kalmayıp, kullanıcının içinde bulunduğu alanı kendi ekranına entegre edebiliyor.

Bunlara ek olarak Vision Pro, gerçeklik hissiyatını maksimuma çıkarmak için tam tamına 23 milyon piksele sahip özel bir ekranla birlikte geliyor. Apple ekosistemindeki diğer ürünlerle tamamen uyumlu şekilde çalışacak olan cihaz, daha önce görülmemiş benzersiz bir deneyim vadediyor.

2 Şubat’ta Amerika Birleşik Devletleri’nde resmi olarak piyasaya sürülecek olan Apple Vision Pro’nun, Türkiye‘de ne zaman satışa çıkacağı ise merak konusu.

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz