Ana Sayfa Apple Vision Pro fiyatı hakkında Tim Cook açıklama yaptı!

Vision Pro fiyatı hakkında Tim Cook açıklama yaptı!

0
vision pro fiyatı

Bugün Vision Pro’nun lansman günü ve Apple CEO’su Tim Cook New York’ta kutlama yapıyor. Cook, Apple Fifth Avenue’yu ziyaret etmenin yanı sıra, Apple’ın uzamsal bilişim alanındaki atılımı hakkında konuşmak üzere Good Morning America ile bir araya geldi. İşte Vision Pro fiyatı hakkında her şey.

Vision Pro fiyatı hakkında yapılan açıklama heyecanlandırdı!

“Bence çok farklı şekillerde kullanılacak çünkü bu uzamsal bir bilgisayar. Biliyorsunuz, iPhone bizi mobil bilgisayarla tanıştırdı. Mac bizi kişisel bilgisayarlarla tanıştırdı. Bu ise ilk uzamsal bilgisayar. Bir şirket bunlardan sadece birkaçına sahiptir. Çoğu şirkette hiç yoktur. Mac’imiz, iPod’umuz, iPad’imiz, iPhone’umuz, Apple Watch’umuz ve şimdi de Vision Pro’muz var. Bu da o anlardan biri.

İnsanlar onunla farklı şekillerde etkileşime girecek. Bazı insanlar onunla FaceTime ile bağlantı kuracak. Bazı insanlar bunun üzerinde eğitim alacak. Cerrahlar bunun üzerinde eğitim verecek. Kullanım alanlarının sayısı bir bilgisayar gibi. Muazzam bir şey. Bunun için şimdiden 1 milyondan fazla uygulama var,” dedi Cook GMA sunucusu Michael Strahan’a.

Vision Pro’nun 3.5000 dolarlık fiyat etiketine gelince, Cook bunun “yarının bugünün teknolojisi” olduğunu vurguladı. “Yarının teknolojisini bugünden düşünüyorum. Ürün üzerinde şimdiden 5.000 patentimiz var. Yani bu işe gerçekten eğildik. Bazı insanların aylık ödeme yapacağını, bazılarının da sadece satın alacağını umuyorum. İnternette pek çok insanla konuştum, sadece satın alacaklar. Ama zaman içinde ne olacağını kim bilebilir. Ama bugün doğru değerde fiyatlandırdığımızı düşünüyoruz.” dedi.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz