Ana Sayfa Apple Vision Pro Bluetooth aygıtları işte bunlar!

Vision Pro Bluetooth aygıtları işte bunlar!

0
vision pro bluetooth aygıtları

Apple Vision Pro Bluetooth aygıtları ile çalışacak, ancak hepsiyle değil. İşte Apple’ın yeni kulaklığıyla kullanabilecekleriniz veya kullanamayacaklarınız. Tıpkı bir iPhone, iPad veya Mac gibi Apple da kullanıcıların Bluetooth aygıtlarını Apple Vision Pro’ya kablosuz olarak bağlamasını mümkün kıldı.

Vision Pro Bluetooth aygıtları şu şekilde sıralanabilir!

Apple Vision Pro’nun dahili hoparlörlerini kullanabilirsiniz, ancak gizlilik ve aktif gürültü engelleme gibi özellikler istiyorsanız Apple tarafından üretilen ses aygıtlarını bağlamanız gerekir. Mevcut tüm AirPods modellerinin yanı sıra Beats kulaklıklar ve kulaklıklar Apple Vision Pro ile uyumludur. Başlıkla kullanılanla aynı Apple Kimliği ile ilişkilendirilmişlerse, kullanıcının kulağına yerleştirilerek otomatik olarak bağlanabilirler.

Apple, Kayıpsız Ses ve ultra düşük gecikme süresiyle en iyi deneyim için ikinci nesil AirPods Pro’nun (şu anda Amazon’da satışta) kullanılması gerektiğini belirtiyor. Apple’ın kendi ürünlerine yönelik bariz bir tercihi olsa da, Apple Vision Pro’ya başka birçok standart Bluetooth kulaklık ve kulaklık ekleyebilirsiniz.

Bu işlem, cihazın eşleştirme modu kullanılarak ve Ayarlar menüsünden Bluetooth’a erişilerek, diğer birçok cihazın kulaklıkla eşleştiği şekilde gerçekleştirilir. Ancak kullandığınız tüm aksesuarların Apple Vision Pro’nun kullandığı çeşitli bantlarla uyumlu olması gerektiğini unutmayın. Yanlış aksesuar kullanımı rahatsızlığa neden olabilir.

İşitme cihazları ve işitme güçlüğü çekenlerin Apple donanımını kullanmasına yardımcı olabilecek diğer cihazlar da Apple Vision Pro ile kullanılabilir. Apple’ın Phonak, IQBud ve Poco’nun bazı modellerinin de uyumlu olduğunu eklemesiyle birlikte, MFi tanımına sahip tüm işitme cihazları sorunsuz çalışacaktır.

Bu tür işitme cihazları eşleştirme moduna alınarak bağlanabilir, ardından Ayarlar ve ardından Erişilebilirlik ve İşitme Cihazları açılarak etkinleştirilebilir. Üretkenliğe yardımcı olmak için, başlığa dahil olan çoğu Bluetooth klavye için destek var. Apple, bu durumun birçok üçüncü taraf klavye üreticisinin yanı sıra bazı kendi klavyeleri için de geçerli olduğunu belirtiyor.

Apple’ın kendi ürettiği klavyeler için Apple Vision Pro, çıkarılabilir pil kullanan modellerle uyumlu değil, yalnızca çıkarılamayan dahili pillere sahip olanlarla uyumlu. Bu durum Apple’ın orijinal kablosuz klavyesini ve AA pil kullanan ilk Magic Keyboard’u kapsamıyor.

Klavyelerin yanı sıra Apple’ın Magic Trackpad’i de kulaklıkla uyumlu. Ancak Apple, çıkarılabilir pilli eski modellerin çalışmayacağını bir kez daha vurguluyor. Apple Vision Pro el takibine dayanıyor ve kendi kumandalarıyla birlikte gelmiyor olsa da, oyun donanımlarını kulaklığa bağlayabiliyorsunuz.

MFi sertifikasına sahip tüm kumandalar, tıpkı iPhone veya iPad’de olduğu gibi Apple Vision Pro ile de çalışacak. Apple’ın Apple Vision Pro ile çalışmayacağını açıkça belirttiği birkaç şeyden biri de Bluetooth fareler. İmleç hareket ettirme aracı Apple Vision Pro ile eşleştirilemez ve başa takılan donanım üzerinde çalışan uygulamalarda kullanılamaz.

Mac Virtual Display kullanıyorsanız fareleri kullanmaya devam edebileceğiniz konusunda bir uyarı var. Bluetooth veya kablolu farenin bağlı olduğu bir Mac’e bağlanırsanız ve ekranı görüntülemek için Apple Vision Pro’yu bu Mac’e bağlarsanız, bu Mac’in klavye ve faresini normal şekilde kullanabilirsiniz.

Bununla birlikte, imleci Mac Sanal Ekran’ın kenarlarından diğer Apple Vision Pro uygulamalarının pencerelerine de taşıyabilirsiniz. Bu, fareyi doğrudan Apple Vision Pro’nun kendisiyle eşleştirmek kadar ideal bir kullanım değil, ancak bir parça işe yarıyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz