Ana Sayfa Apple iPhone 15’te yine aynı sorun! Ne zaman çözülecek?

iPhone 15’te yine aynı sorun! Ne zaman çözülecek?

0

Geçtiğimiz Eylül ayında tanıtımı yapılan iPhone 15 serisi teknoloji basını ve kullanıcılardan yoğun ilgi görmüştü. Kasa değişikliği yapılan bu yeni modelde herkesin aklına tek bir soru takılmıştı: Acaba ısınacak mı? Aradan geçen süreçte bazı kullanıcılar ısınma şikayetlerinde bulundular. Yapılan güncellemeler ile sorunlar çözüldü ancak son günlerde yine aynı şikayetler gelmeye başladı. İşte detaylar…

iPhone 15 Pro ve Pro Max ısınma şikayetiyle gündemde!

Geçtiğimiz aylarda iPhone 15 serisinin piyasaya ilk çıkışıyla birlikte başlayan şikayetleri Apple incelemeye aldı. Sorunun kaynağı olarak ilk etapta yeni tasarım belirlendi. Ancak Apple yaptığı açıklamada sorunun tasarımsal değil daha çok yazılımsal olduğunu belirtti. Ve yeni gelen iOS 17.1 güncellemesi ile bu sorunu ortadan kaldıracağını bildirdi.

iPhone

Yeni gelen güncelleme sorunun çözülmesini sağladı. Güncelleme öncesi aşırı ısınma şikayeti olan kullanıcılar artık böyle bir problem yaşamadıklarını bildirdi. Ancak aradan geçen süreçte yeniden ısınma problemi tartışmaları ortaya çıktı. İlk etapta sorunu çözen güncelleme ilerleyen süreçlerde tam olarak işe yaramamış olmalı.

Yeni Apple yapay zeka modeli görüntüleri talimatlarınıza göre düzenleyebilir!

Forumlardan ve sosyal medya platformlarından topladığımız kullanıcı yorumlarına göre cihazlardaki aşırı ısınma sorunları hala devam ediyor. Konuyla ilgili olarak bir kullanıcı telefonuyla Apple Store‘a gittiğini, çalışanların cihaz için sıcaklık uyarısı vermediği sürece bu ısınmanın normal olduğunu söylediğini iddia etti.

Kullanıcıların yorumlarına göre bu sorunlar özellikle oyun oynarken, şarj olurken ve kamerayı kullanırken telefonlar aşırı ısınıyor. Pek çok kişi fotoğraf çektikten sonra telefonu elinden bırakmak zorunda kaldığını söylüyor. Sorunun nedeninin Apple’ın kamera yazılımında olabileceği düşünülüyor.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmında belirtmeyi unutmayın…


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz