Ana Sayfa Apple iOS 18 visionOS benzeri yenilikler alabilir!

iOS 18 visionOS benzeri yenilikler alabilir!

0
ios 18

Bir web sitesi The Verifier tarafından bu hafta paylaşılan bir söylentiye göre iOS 18 ve iPadOS 18, VisionOS’tan ilham alan tasarım öğelerine sahip olacak. Habere göre- iOS 18 visionOS ile dizayn olarak benzeyecek.

iOS 18 visionOS ile aynı dizayna mı sahip olacak?

Örneğin, raporda iPadOS 18’deki Apple TV uygulamasının, geçen yıl uygulamanın tvOS 17.2 sürümünde tanıtılan aynı yarı saydam gezinme çubuğuna sahip olacağı iddia ediliyor. Bu menünün tasarımı, Apple’ın geçen hafta ABD’de piyasaya sürülen yeni Vision Pro kulaklığında çalışan işletim sistemi visionOS ile benzerlik gösteriyor.

Rapora göre Apple ayrıca iOS 18’de Safari de dahil olmak üzere çeşitli diğer sistem menülerini ve yerleşik uygulamaları yeniden tasarlamayı planlıyor. Bu söylentiyi “kabataslak” olarak değerlendiriyoruz çünkü The Verifier’ın Apple söylentileri konusunda yıllardır karışık bir sicili var.

Apple, iOS 18’i Haziran ayındaki yıllık geliştiriciler konferansı WWDC’de tanıtacak ve ilk beta sürümünün duyurudan kısa bir süre sonra kullanıma sunulması bekleniyor. Güncelleme Eylül ayında iPhone 16 serisiyle birlikte tüm kullanıcılara sunulacak. Yaklaşan yazılım güncellemesi hakkında daha fazla ayrıntı için iOS 18 özetimizi okuyun.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz