Ana Sayfa Güncellemeler iOS 17.4 Beta sürümüyle canlı etkinlik kronometresi ekledi

iOS 17.4 Beta sürümüyle canlı etkinlik kronometresi ekledi

0
ios 17.4

iOS 17.4, Saat uygulamasının Kronometre işlevi için küçük ama kullanışlı bir değişiklik getirerek zamanlayıcıyı Apple’ın Canlı Etkinlikler özelliğine ekliyor. Saat uygulaması aracılığıyla etkinleştirildiğinde, Kronometre artık hem Dinamik Ada’da hem de Kilit Ekranı’nda görünecek.

iOS 17.4 beta sürümü heyecanlandırdı!

Dinamik Ada saniyelik küçük bir zamanlayıcı gösterir ve Kilit Ekranı ekrana bakılırken tam Kronometre zamanlayıcısını gösterir. Dinamik Ada’ya basıldığında Kronometreyi duraklatma veya yeni bir tur başlatma seçenekleri gösterilir ve bu kontroller Kilit Ekranında da bulunur.

Kronometre duraklatıldıktan sonra, Kilit Ekranından üzerine kaydırmak veya Dinamik Ada’daki “X” işaretine dokunmak kronometreyi temizleyecektir. Zamanlayıcılar, özellik iOS 16 ile kullanıma sunulduğundan beri Canlı Etkinlikler ile birlikte çalışıyordu, ancak Kronometre yalnızca Saat uygulamasında görüntülenebiliyordu.

Canlı Etkinlikler desteğinin eklenmesi, kullanıcıların zamanlayıcıyı etkinleştirip daha sonra unutmalarını önleyecektir. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz