Ana Sayfa Apple Vision Pro iki hafta boyunca her gün giyildi: Sonuçlar şaşırttı!

Vision Pro iki hafta boyunca her gün giyildi: Sonuçlar şaşırttı!

0
vision pro iki hafta

Washington Post yazarı Chris Velazco iki hafta boyunca her gün bir Apple Vision Pro taktı. Bu onu uzamsal bilişim konusunda daha iyimser hale getirdi. İşte Vision Pro iki hafta boyunca giyilirse ne olur sorusunun cevabı.

Vision Pro iki hafta boyunca giyildi!

Chris Velazco durumu şu şekilde anlattı: “Uzamsal bilişimin” benim için gerçekten neler yapabileceğini görmek için Vision Pro’yu iki hafta boyunca her gün taktım. Boynum ara vermeye ihtiyaç duymadan önce 1,3 kiloluk Vision Pro’yu dört veya beş saat boyunca takabiliyordum. Ancak sık sık uyumunu ayarlamam gerekiyordu.

(Ve evet, çıkarmak her zaman rahatlatıcıydı.) Hiç midem bulanmadı… Ancak gözlerinizle gezinmeye de alışmanız gerekecek. Hemen yanında olmadığınız uygulamalar için onlara bakabilir ve bir şey seçmek için başparmağınızla işaret parmağınızı bir araya getirebilirsiniz. Tamamen acemi olanların bunu anında çözdüğünü gördüm – ama yine de bir öğrenme eğrisi var.

Kulaklık zorlanmaya başlamadan önce 9 ya da 10 uygulama çalıştırabiliyorsunuz ve ben de neyin kullanışlı olduğunu görmek için farklı yerlerde uygulamalar deneyerek günler geçirdim. Şaşırtıcı bir şekilde, bu yüzen uygulamalar en çok günlük angarya işlerle uğraşırken yardımcı oldu.

Bulaşıkları çok sık elde yıkıyorum ve bu son derece sıkıcı. Ancak lavabomun üzerinde, telefonumu ıslatmadan ya da kulaklığıma dokunmadan etkileşime geçebileceğim bir YouTube videosu olduğunda daha az sıkıcı oluyor. Kurutucudaki çamaşırları da hep unutuyorum. Şimdi, ne zaman çamaşır yıkasam, görsel bir hatırlatıcı olarak koridoruma sanal bir zamanlayıcı asabiliyorum…

Vision Pro’su olan bir arkadaşım beni FaceTime ile arayana kadar Persona’mdan neredeyse vazgeçmek üzereydim. Sahte yüzüne baktığım ilk yarım saat sinir bozucuydu. Ancak konuşma bir saate ve sonra bir diğerine uzadıkça, tuhaflık buharlaştı – sadece arkadaşıma bakıyormuşum gibi hissettim, garip bir surete değil. O da aynı şekilde hissetti.

Bu iki haftadan sonra Vision Pro’nun yapabilecekleri konusunda ikna oldum. Etrafımdaki uygulama pencerelerini doğru yerlerde tutmak, bazen yalnız kalmaya ihtiyaç duyduğumda dünyayı kapatmak ve hazır olduğumda tekrar içeri girmek istiyorum.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz