Ana Sayfa Apple Apple 12 senelik sorun için hala çözüm üretmedi!

Apple 12 senelik sorun için hala çözüm üretmedi!

0
apple

Apple, sorunu neredeyse 12 yıl önce kabul etmiş olmasına rağmen, macOS’ta belirli koşullar altında Mac’lerde ses dengesinin kaymasına neden olan bir hatayı hala düzeltmedi. Fabian adlı bir geliştirici, X’teki bir gönderide sorunun altını çizdi. Apple 12 senelik sorun için hiçbir şey yapmadığı bir kez daha hatırlatıldı!

Apple 12 senelik sorun için çözüm bile aramıyor!

Tweet şöyle: “Yıl 2024 ve Apple hala MacOS’taki ses sol/sağ dengesi hatasını düzeltmedi. Otomatik olarak düzeltmek için hala bir uygulama kullanmak zorundayım. Uygulama 2015’ten kalma, yani 10. yıl dönümüne yaklaşıyoruz.”

Balance Lock söz konusu uygulamadır. Uygulama şu şekilde tanımlanıyor: Kulaklığınızın ses dengesinin hafifçe sola veya sağa gittiğini mi fark ettiniz? Balance Lock uygulaması, sesi ortada ya da özel bir kilit noktasında ortalayarak bunu çözmek için tasarlanmış. Bu sayede rahatsız edici sola/sağa ses kayması olmuyor.

Arka planda rahatsız edici olmayan bir şekilde çalışır ve kulaklıkları takıp çıkarırken sesin ortalanmış kalmasını sağlamak için ses seviyelerini izler. Hatta USB ses cihazları için özel desteğe sahiptir, böylece tüm kulaklık türlerinin desteklendiğinden emin olursunuz. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz