Ana Sayfa Apple Dahili ekranlı HomePod tvOS 17.4 beta sürümünde sızdırıldı!

Dahili ekranlı HomePod tvOS 17.4 beta sürümünde sızdırıldı!

0
dahili ekranlı homepod

Bir süredir dahili ekranlı HomePod hakkında spekülasyonlar yapılıyordu ve görünüşe göre yeniden tasarlanan HomePod’u yakın zamanda görebileceğiz.

Dahili ekranlı HomePod yakında karşımızda!

Salı günü geliştiriciler için yayınlanan tvOS 17.4 beta 3, işletim sistemini çalıştırabilen “Z314” olarak tanımlanan yeni bir cihazın varlığını ortaya koyuyor. Bildiğiniz gibi, hem Apple TV hem de HomePod tvOS’u çalıştırıyor, ancak HomePod’da çalışan sürümde bir kullanıcı arayüzü bulunmuyor.

Görünüşe göre, henüz piyasaya sürülmemiş olan “Z314” cihazı, ilginç bir şekilde iPad mini 6 ile aynı olan A15 Bionic çipten güç alıyor. Kodlar, bu cihazın test aşamasında olan dahili geliştirme ve üretim versiyonları olduğunu ortaya koyuyor, bu da ileri bir geliştirme aşamasına ulaşmış olabileceğini gösteriyor.

Bu durumu daha da alevlendirmek için tvOS 17.4 beta 3, HomePod ürün yazılımına SwiftUI çerçevelerini ekliyor. Dahası, hangtracerd (iOS uygulamalarında yanıt vermeyen kullanıcı arayüzünde hata ayıklamak için kullanılan bir sistem aracı) da tvOS 17.4’ün HomePod sürümüne eklendi.

Apple, tamamen işlevsel bir ekrana sahip yeni bir cihaz planlamıyor olsaydı HomePod sistemine bu tür özellikler eklemesi için hiçbir neden olmazdı. tvOS 17.2 sayesinde Apple’ın Apple TV işletim sistemini iPad mini 6’nın modifiye edilmiş versiyonları üzerinde çalıştırdığını öğrendik.

Muhtemelen şirket tvOS’un 8 inçlik bir ekranda nasıl göründüğünü araştırıyor ki bu da analist Ming-Chi Kuo’nun iPad mini boyutunda bir ekrana sahip yeni bir HomePod modeliyle ilgili raporuyla örtüşüyor. tvOS 17.4 beta 3 ile Apple’ın dahili testler yapmak için piyasaya sürülmemiş bir Mac modelini (Mac14,16 olarak tanımlandı) kullandığına dair kanıtlar da bulundu.

Apple aynı zamanda HomePod’un üzerinde küçük bir LCD ekran bulunan yeni bir versiyonunu geliştiriyor. Bunun yakın gelecekte bir noktada HomePod 2’nin yerini alması bekleniyor. Daha büyük ekranlı versiyonun ise gün ışığına çıkıp çıkmayacağı henüz belli değil ama tüm bu kanıtlara bakılırsa artık daha olası görünüyor.

.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz