Ana Sayfa Apple Vision Pro bisiklet sürülürken kullanıldı: İşte sonuçlar!

Vision Pro bisiklet sürülürken kullanıldı: İşte sonuçlar!

0
vision pro bisiklet

Son birkaç hafta bir şeyi kanıtladıysa, o da hareket halindeyken Apple Vision Pro kullanmamanız gerektiğidir. Bir bisikletçi bunu zor yoldan anladı. İşte Vision Pro bisiklet kullanılırken takılırsa ne olur sorusunun cevabı.

Vision Pro bisiklet sürülürken kullanıldı!

Bir spor teknolojisi incelemecisi olan DC Rainmaker, kısa bir süre önce Apple Vision Pro ile bisiklet sürmeyi test etti ve video, kulaklığı egzersiz için kullanmak istiyorsanız birçok harika bilgi sağlıyor. Statik bir bisiklet üzerinde içeride biraz etkili olsa da, kulaklığı dışarı çıkarmak, beklediğiniz gibi tehlikeli olduğunu kanıtlıyor.

Apple Vision Pro bir uzamsal bilgisayar kulaklığıdır, yani ekranlarınızı dünyanızdaki gerçek bir alanda tutar ve bu alandan uzaklaşıp daha sonra geri dönebilirsiniz. Bu da, kapalı bir alanda kullanılmak üzere tasarlandığı için kullanırken hareket etmenin sorunlu olabileceği anlamına geliyor.

Rainmaker başlığı bisikletiyle dışarı çıkardığında, dijital ekranları yanında getirmenin bir yolu olmadığını fark etti. Bu olaydan sonra ekranın ortasında sinir bozucu bir ekran kaybı bildirimi belirdi. Rainmaker gibi bisikletçiler sadece bisikletin hızına ayak uydurmakta zorlanan geçişini kullanmak zorunda kalıyor.

En endişe verici olanı, Rainmaker’ın kulaklığı bir viraja doğru hızlanırken birkaç saniyeliğine siyaha kesiliyor. Bunun ekran kayıt işleviyle bir ilgisi olduğunu tahmin ediyor, ancak bu yine de inanılmaz derecede tehlikeli ve denenmemesini tavsiye ettiği bir şey. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz