Ana Sayfa Apple Parola sıfırlama özellikli ikinci visionOS 1.1 beta yayınlandı!

Parola sıfırlama özellikli ikinci visionOS 1.1 beta yayınlandı!

0
visionos 1.1

Apple, Apple Vision Pro üzerinde visionOS 1.1 beta testlerine devam ediyor ve ikinci tur geliştiricilerin kullanımına sunuldu.
Apple’ın ilk visionOS beta sürümü 6 Şubat’ta çıkmıştı. VisionOS 1.1 için beta sürümü 21O5181e sürümünün yerine 21O5188c sürümünü içeriyor.

visionOS 1.1 beta sürümü heyecanlandırdı!

Bu, Apple Vision Pro donanımının 2 Şubat’ta halka sunulmasının ardından Apple’ın visionOS için sağladığı ikinci geliştirici beta sürümüdür. İlk beta, Apple’ın en yeni işletim sistemine MDM, İletişim Anahtarı doğrulaması ve Parola değişikliklerini getiriyor. İkinci beta StoreKit ve SwiftUI’ye eklemeler yapıyor ve ilk betada ortaya çıkan bazı hataları düzeltiyor.

Sürüm notları seyrek. İlk betadan kayda değer bir ekleme olup olmadığını belirlemek için şimdi inceliyoruz. Kullanıcıların beta sürümüne erişmek için kayıtlı bir Apple geliştirici hesabına sahip olmaları gerekiyor, ancak ücretli bir hesaba sahip olmaları gerekmiyor. Apple Vision Pro donanımına kurulum basittir. Yüklemek için:

  • Ayarları açın
  • Genel’i seçin.
  • Beta Güncellemelerini Etkinleştir
  • visionOS Geliştirici Beta’yı seçin.

Geliştiriciler ayrıca güncellenmiş visionOS beta sürümünü Xcode içinde, visionOS simülatöründe kullanabilirler. Bir geliştirici kayışına sahip olmadığınız sürece visionOS’un beta sürümünden sürüm hattına geri dönmenin bir yolu yoktur. Şu anda visionOS beta sürümünün kullanılmasını önermiyoruz. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz