Ana Sayfa Apple OLED MacBook Pro için beklemeli misiniz?

OLED MacBook Pro için beklemeli misiniz?

0
oled macbook pro

Yeni bir rapora inanılacak olursa, uzun süredir söylentisi yapılan OLED MacBook Pro için piyasaya sürülme süresi biraz zaman alabilir. Üst düzey ekran teknolojisinden yararlanan yeni bir MacBook Pro revizyonunun daha önce 2025’te piyasaya sürüleceği belirtilmişti. Ancak, The Elec’in (çeviri yoluyla) yeni bir raporuna göre, modelin 2027 yılına kadar ortaya çıktığını görmeyebiliriz.

OLED MacBook Pro sandığımızdan geç gelebilir!

OLED ekranları Samsung Display kolu aracılığıyla sağlaması beklenen Samsung’un, ekranları “Apple’dan önce” Dell ve HP makinelerine yerleştirmek için Dell ve HP ile bir anlaşma yaptığı söyleniyor. Rapora göre Samsung, 2025’in ikinci yarısında hazır olacak yeni bir üretim hattına yatırım yapıyor.

Başlangıçta “sadece Apple için bir hat” olarak düşünülse de, aslında Apple’ın sektördeki rakipleri arasında paylaşılacak ve Dell ve HP, Apple’ı geride bırakacak gibi görünüyor. Görünüşe göre piyasadaki en iyi MacBook modelleri için bir sonraki büyük revizyon biraz uzakta olabilir.

Mini LED ekranlar zaten profesyonel sanatçıların kullanabileceği kadar zengin ve renk doğruluğuna sahip ve süper akıcı yenileme hızları var. Ortalama bir kullanıcının çok büyük bir fark görmeyeceği düşünülen bu ekranların sektörün en iyisi olarak görülmesinin bir nedeni var.

Ancak MacBook Pro en talepkar kullanıcıları hedefliyor. Bu nedenle belki de bu son nokta tartışmalıdır – ancak OLED ekran henüz beklemediğimiz başka bir tasarım revizyonu sağlamadığı sürece, mevcut bir modeli almak size gerçekten harika bir makine kazandıracaktır.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz