Ana Sayfa Apple TikTok Vision Pro uzamsal bilgisayarına geliyor!

TikTok Vision Pro uzamsal bilgisayarına geliyor!

0
tiktok vision pro

Netflix ve YouTube gibi sitelerin Apple’ın Vision Pro başlığına geçiş yapması için bekleyiş sürerken, TikTok visionOS’a giriş yaptı. Tiktok Vision Pro arayüzünde artık olabilecek.

TikTok Vision Pro uygulaması heyecanlandırdı!

Video paylaşım ağı, X (eski adıyla Twitter) aracılığıyla uygulamanın kullanıma sunulduğunu duyurdu – yani halihazırda bir Vision Pro’ya sahip olacak kadar şanslı olanlar uygulamayı App Store’dan indirebilirler. “Heyecan verici haber! TikTok artık Apple Vision Pro’da yeni bir uzamsal uygulama olarak mevcut” denildi.

Yani, ister dans çılgınlıkları, ister sevimli evcil hayvan videoları, isterse de şu anda çok güçlü TikTok algoritması tarafından size sunulan herhangi bir şey olsun, artık kulaklığın büyüyen uygulama kontenjanının bir parçası olarak yüzünüzde keyfini çıkarabileceksiniz. Bir yorumcunun dediği gibi, “İşte tüm üretkenliğimiz gidiyor”.

Doğal olarak, pek çok kişi dikey kaydırmalı video platformunu izlemek için başka bir ekrana sahip olmanın ne kadar önemli olduğunu merak edecektir.

Benzersiz özelliklere gelince, yukarıdaki gönderide paylaşılan ekran görüntüleri, hala oynatılan bir video ile yorumları yan yana görüntüleme yeteneğini sergilerken, alttaki çubuk video penceresini ‘fiziksel’ alanınızdaki hemen hemen her yere itebileceğinizi gösteriyor – bu yüzden belki de sonuçta biraz iş yapabilirsiniz.

Belki de en büyük sürpriz, TikTok’un Netflix gibi hizmetlerden önce gelmesi ve Netflix’in geçmişte yeni platformları destekleme konusunda geleneksel olarak hızlı olması. Netflix’in eş CEO’su Vision Pro’nun “çoğu aboneyi pek ilgilendirmediğini” düşünse de, belki TikTok’un devreye girmesi onları visionOS’un ayakları olduğuna ikna edebilir.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz