Ana Sayfa Apple Üç ilginç uzamsal oyun Vision Pro’ya geliyor!

Üç ilginç uzamsal oyun Vision Pro’ya geliyor!

0

Apple Perşembe günü yaptığı açıklamada, yeni Vision Pro başlığı aracılığıyla visionOS uzamsal deneyimleri için tasarlanan üç oyunun yakında bu tür bir düzine mevcut oyuna ve Apple Arcade’de halihazırda bulunan 250 uyumlu oyuna katılacağını söyledi. İşte bahsi geçen üç uzamsal oyun.

Üç ilginç uzamsal oyun Vision Pro’da olacak!

Vision Pro uzamsal bilgisayar kulaklığı 2 Şubat’ta gönderilmeye başlandı ve büyük ölçüde olumlu ancak biraz karışık eleştirilere yol açtı. Apple, lansman sırasında 600 uyumlu uygulama arasında oyunların da bulunduğunu (şu anda 1.000’i aşmış durumda) ve daha fazla oyunun yolda olduğunu (kulaklıklarını iade etmeyenler için) söyledi.

Apple’ın Apple Arcade kıdemli direktörü Alex Rofman, “Bu, oyuncuların çarpıcı oyun dünyalarına tamamen daldığı ve fiziksel ortamlarında oyunlarla şaşırtıcı yeni yollarla etkileşime girdiği yeni bir oyun çağının sadece başlangıcı” dedi. “Apple Arcade’de oyunculara yalnızca Apple Vision Pro’da mümkün olan benzersiz uzamsal oyunlar sunma konusunda öncülük ediyoruz ve yakında müşterilerimize daha da büyülü uzamsal oyun deneyimleri sunacağımız için heyecanlıyız” diye ekledi.

iPhone devi, Vision OS ve Vision Pro aracılığıyla oyun oynamanın ne kadar özel olabileceğini yineledi. “Apple Vision Pro’da Arcade için özel olarak geliştirilen uzamsal oyunlar, dijital içeriği fiziksel dünyayla harmanlayarak inanılmaz yeni oyun fırsatlarının önünü açıyor. visionOS, tamamen kullanıcının gözleri, elleri ve sesiyle kontrol edilen yepyeni bir üç boyutlu kullanıcı arayüzü ve giriş sistemiyle güçlü uzamsal deneyimler sunuyor,” dedi şirket.

Apple, Super Fruit Ninja’da oturma odanız bir dojoya dönüşürken ellerinizle elma dilimlemek, What The Golf? oyununda bir golf sahasında atış yapmak ve Synth Riders’da kendinizi büyüleyici bir görsel-işitselliğin içine bırakmak gibi örnekler verdi.

Kluge Interactive CEO’su Arturo Perez, “Sevilen ritim oyunumuz Synth Riders’ı Apple Vision Pro için daha da sürükleyici bir deneyim sunmak üzere sıfırdan yeniden inşa ettik” dedi. “Oyuncular ilk kez notalar ve raylarla benzersiz el takibi ve etkileşimli efektlerle etkileşime girecek ve hareket, görseller ve müziğin mükemmel birleşiminin ‘akış halinde’ kendilerini kaybederken müziği yepyeni bir şekilde hissetmelerini sağlayacak.”


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz