Ana Sayfa Haberler Apple katlanabilir iPhone’u piyasaya sürecek mi?

Apple katlanabilir iPhone’u piyasaya sürecek mi?

0

Samsung‘un başı çektiği HuaweiXiaomiOPPO ve vivo gibi markaların da pazar paylarını artırmak için kıyasıya mücadele ettiği katlanabilir telefon işine Apple‘ın girip girmeyeceği fazlasıyla merak ediliyor. Son ortaya çıkan raporlar katlanabilir iPhone bekleyen kullanıcıları bir hayli sevindirecek.

Katlanabilir iPhone geliyor mu? Geliyorsa ne zaman tanıtılacak?

Sektörde sızıntılarıyla bilinen Fixed Focus Digital, Apple’ın aktif olarak katlanabilir bir iPhone geliştirdiğini söyledi. Ancak şu an için söz konusu model piyasaya sürülecek durumda değil, kısacası erken geliştirme aşamasında. Burada markanın rakip katlanabilir telefonları derinlemesine incelediği de gelen bilgiler arasında.

Eğer söylentiler doğruysa Apple’ın bu alanda iki tür ürün piyasaya sürmek istediği söyleniyor. İlki Galaxy Z Flip 5 gibi içe doğru katlanabilen bir iPhone, ikincisi ise Galaxy Z Fold 5 gibi açıldığında tablet olabilen bir katlanabilir iPad.

Burada önemli bir detayın daha olduğunu söyleyebiliriz. Zira bazı sektör kaynaklara göre Apple, sağlamlık endişelerinden dolayı Galaxy Z Flip 5 konseptini rafa kaldırarak Galaxy Z Fold 5 benzeri bir ürün ile yoluna devam edebilir. Bu durumda açıldığında iPad, katlandığında ise iPhone olabilen bir ürün karşımıza çıkabilir.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz