Ana Sayfa iPhone Apple, katlanabilir iPhone projesini iptal mı etti?

Apple, katlanabilir iPhone projesini iptal mı etti?

0

Katlanabilir akıllı telefon pazarındaki rekabet kızıştı. Markalar, yeni modeller piyasaya sürerek bu rekabeti daha da kızıştırıyor. Son birkaç aydır Apple’ın da bu pazara dahil olacağı biliniyor. Ancak kısa süre önce ortaya çıkan bir iddia, şirketin çalışmaları rafa kaldırdığını gösterdi. İşte katlanabilir iPhone ile ilgili yeni gelişme…

Apple, katlanabilir iPhone projesini rafa kaldırdı

Katlanabilir akıllı telefonlar, 2019 yılından bu yana var. İlk modeli Samsung tanıttı ve marka, şu anda lider konumda. Apple ise ne yazık ki geç kaldı. Son dönemlerdeyse firmanın katlanabilen iPhone geliştirdiği iddia ediliyor. Bununla ilgili önemli bir gelişme yaşandı.

Apple, katlanabilir iPhone projesini rafa kaldırdı

Aktarılan bilgilere göre Apple, katlanabilir telefon üretmek için fikir edinmek üzere diğer markalara ait birkaç model satın aldı ve bunları detaylıca inceledi. Araştırma ve geliştirme ekibinin cihazları parçalarına ayırıp derinlemesine bir inceleme yaptığı belirtildi.

İlginizi Çekebilir – 2023 yılıda en çok ticareti yapılan iPhone modeli belli oldu!

Ancak kaynak, araştırmaların ardından Apple’ın katlanabilir iPhone projesini bir süreliğine rafa kaldırdığını öne sürdü. Aktarılanlara göre şirket, cihazın ekranını üretme konusunda bir sorunla karşılaştı.

Eldeki bilgiler, Apple’ın ilk katlanabilir iPhone’unu 2027 yılından önce piyasaya sürmeyeceği yönünde. Yani önümüzde halen uzun bir süre var. Bu konuyla ilgili bir başka iddia da var. Bu iddiaysa Apple’ın ilk katlanabilir cihazının iPad olabileceği. Bunu önümüzdeki yıllarda göreceğiz.

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Apple‘ın katlanabilir iPhone ve iPad‘inden beklentileriniz neler? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz