Ana Sayfa Apple TV Napolyon filmi, Apple TV Plus’a geliyor!

Napolyon filmi, Apple TV Plus’a geliyor!

0

Ridley Scott’un yönetmenliğini üstlendiği ve 2023 yılında büyük heyecan yaratan Napolyon filmi, sonunda Apple TV Plus platformuna geliyor. Yapılan resmi açıklamaya göre, filmi 1 Mart tarihinden itibaren bu platformdan keyifle izleyebileceğiz.

Napolyon’un 10 Mart’ta yapılacak olan Oscar ödül töreninden sadece günler önce yayına alınması, birçok kişi tarafından oldukça manidar bir zamanlama olarak nitelendirildi. Çünkü filmin 3 farklı dalda Oscar adayı olduğu biliniyor.

Napolyon filmi şimdiden heyecan yaratıyor

Scott geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda filmin asıl halinin 5 saate yakın olduğunu, ancak bu kadar uzun bir filmin sinemalarda gösterilemeyeceği ötürü birçok sahneyi atmak zorunda kaldıklarını açıklamıştı. Bunun üzerine ise Apple’ın filmin hiçbir yerde gösterilmeyen bu versiyonunu yayınlayabileceği konuşulmuştu.

napolyon-filmi-apple-1

Fakat bu iddialar maalesef şu ana kadar asılsız çıkmış gibi görünüyor. Ancak önümüzdeki zamanda halen Apple TV Plus ya da başka bir platform tarafından yayınlanma ihtimali olduğunu unutmayalım.

Film hakkında yapılan yorumların ise ilk bakışta oldukça olumsuz olduğunu söyleyebiliriz. Önde gelen film sitelerinden hayal kırıklığı yaratacak puanlar alan Napolyon filmi acımasız eleştirilere maruz kalsa da, sadece tecrübeli yönetmen Ridley Scott’un sinematografik cambazlıkları ve içinde barındırdığı tarihsel olaylar için bile izlemeye değebilir.

Tüm olumsuzluklara rağmen oldukça gündem yaratan ve birçok farklı ödüle aday gösterilen film, yine çok konuşulmaya devam edecek gibi görünüyor. Ancak filmin bazı tarihsel gerçeklikleri çarpıttığına yönelik yorumları da ciddiye alıp, daha sorgulayıcı bir şekilde izlememiz gerektiğinin de altını çizelim.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Napolyon izlemeye değer bir film mi? Yanıtlarınızı aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle kolayca paylaşabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için değerli.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz