Ana Sayfa Haberler Apple kurucusu Steve Jobs’un doğum günü!

Apple kurucusu Steve Jobs’un doğum günü!

0

Apple, 1 Nisan 1976’da Steve Jobs ve Steve Wozniak tarafından kuruldu. Şirket, günümüzde ise dünyanın en değerli markalarından birisi. Apple’ın bu kadar büyümesinde en büyük katkısı olan kurucu Steve Jobs ise bir yaş daha atladı.

Steve Jobs ölmeseydi 69 yaşında olacaktı!

Jobs, 24 Şubat 1955 tarihinde doğdu. 2011 yılında 56 yaşında hayata gözlerini yuman Jobs, eğer ölmeseydi 69 yaşında olacaktı. Apple’ın şu anda CEO koltuğunda oturan Tim Cook, resmi X (Twitter) hesabı üzerinden Steve Jobs’ı anan bir paylaşım yaptı.

Doğum gününde arkadaşım Steve’i düşünüyorum – dokunduğu hayatları, paylaştığı vizyonu ve dünyamız üzerindeki derin etkisini. “Evrene bir çentik atmak için buradayız. Yoksa neden burada olalım ki?” – Tim Cook

İlginizi Çekebilir – 2023’te en çok satan akıllı telefonlar belli oldu! Apple, listeyi ele geçirdi

Apple nasıl kuruldu?

Steve Jobs ve Steve Wozniak, 1970’li yılların ortalarında ortak tutkuları olan teknoloji için bir araya geldi. Akabinde ikili, Apple Computer Co. şirketini kurdu. Küçük bir garajda kurulan firmanın ilk ürünü Apple I bilgisayarı oldu. Jobs’ın pazarlama yeteneği ve Wozniak’ın mühendislik zekası ile Apple, yıllar içinde önemli bir büyüme kaydetti. İkili, geçmişten bu yana teknoloji dünyasının en önemli isimler arasında yer alıyor.

Steve Jobs ölmeseydi 69 yaşında olacaktı!

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Konu ile ilgili görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz