Ana Sayfa Aksesuar Yeni Apple Pencil için kritik gelişme!

Yeni Apple Pencil için kritik gelişme!

0

Apple, bu yılı bir hayli hareketçi geçirecek. Öyle ki firmanın yeni iPad, MacBook ve çeşitli aksesuarlarını piyasaya sürmesi bekleniyor. Bu bağlamda yakın zamanda 13 inç ve 15 inç ekran boyutlarına sahip M3 işlemcili MacBook Air modellerinin tanıtımı yapıldı. Son gelişmelere göre Apple, kısa süre içinde yenilenmiş bir Pencil modeli de tanıtacak. İşte ayrıntılar…

Yenilenmiş Apple Pencil için geri sayım başladı!

Bilindiği üzere Apple, mevcut ürünlerini daha yeni teknolojiler ile donatarak yeniden piyasaya sürüyor. Bu kapsamda Apple Pencil’ın da yenilenmiş bir şekilde karşımıza çıkması bekleniyor.

Apple Pencil için geri sayım başladı!

Aslında teknoloji devinin yeni bir Pencil tanıtılacağı zaten uzun bir süredir iddia ediliyordu ancak net bir tarih yoktu. Bugün tam da bununla ilgili önemli bir söylenti ortaya atıldı. Apple ile ilgili güvenilir kaynaklardan Instant Digital, yeni Apple Pencil’ın bu ay yani Mart 2024 içerisinde tanıtılacağını öne sürdü.

İlginizi Çekebilir – M3 işlemcili MacBook Air duyuruldu! İşte özellikleri ve Türkiye fiyatı

Yeni Apple Pencil ile ilgili pek fazla bilgi mevcut değil. Değiştirilebilir manyetik bir uca sahip olması bekleniyor. Bununla birlikte renk örnekleme özellikleri ile ses getireceği iddia ediliyor. Önümüzdeki zamanlarda daha fazla detay ortaya çıkacaktır.

İlginizi Çekebilir – iOS 17.4 yayınlandı! İşte tüm yenilikler

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Yeni Apple Pencil için beklentileriniz neler? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz