Ana Sayfa Güncellemeler macOS Sonoma 14.4 yayınlandı! İşte yenilikler

macOS Sonoma 14.4 yayınlandı! İşte yenilikler

0

Apple, yazılım geliştirme çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda marka, kısa süre önce birçok yeni güncelleme yayınladı. Bunlar arasında macOS Sonoma 14.4 de yer aldı. İşte tüm değişiklikler…

macOS Sonoma 14.4 yenilikleri

macOS Sonoma 14.4 yeniliklerine baktığımızda emoji klavyesine mantar, anka kuşu, limon, kırık zincir, sallanan kafa ve 18 insan emojisi eklendiğini görüyoruz.

Emojiler dışında bir yenilik yok. Ancak birçok hata çözüldü. Bu sebepten ötürü bu güncellemeyi indirmekte fayda var. ‌‌‌‌‌macOS Sonoma‌‌‌ 14.4‌ sürümüne geçiş yapabilmek için öncelikle Sistem Ayarları kısmına giriş yapın. Akabinde Yazılım Güncelleme bölümüne girin. Buradan ilgili güncellemeyi indirdikten sonra kurulum işlemini başlatabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir – M3 işlemcili MacBook Air duyuruldu! İşte özellikleri ve Türkiye fiyatı

Yenilikler:

  • Yeni mantar, anka kuşu, limon, kırık zincir ve sallanan kafa emojileri
  • 18 adet insan emojisi

Değişiklikler:

  • Podcast bölüm metni, tam olarak okunabilir ve arama yapılabilecek şekilde düzeltildi. Belirli bir yerden dinlemek istediğinizde, ilgili noktaya tıklayarak doğrudan oynatabilirsiniz. Ayrıca metin boyutunu ayarlama, kontrastı artırma ve VoiceOver gibi erişilebilirlik özelliklerini kullanabilirsiniz.
  • İşletme Sürümü’ndeki Mesajlar özelliği, tercih ettiğiniz iş güncellemelerini almanızı sağlar. Bu, sipariş durumunuz, uçuş bildirimleriniz, dolandırıcılık uyarıları ve güvenilir işletmelerden gelen diğer önemli bilgileri kapsar.
  • Safari’nin Favoriler Çubuğu artık sadece web sitelerinin simgelerini gösteren bir seçenekle güncellendi. Bu, favori sitelerinize daha hızlı ve kolay bir şekilde erişim sağlamanıza olanak tanır.

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz