Ana Sayfa Mac Apple gaza bastı! Katlanabilir MacBook mu geliyor?

Apple gaza bastı! Katlanabilir MacBook mu geliyor?

0

Son yıllarda katlanabilir elektronik ürünler bir hayli yaygınlaştı. Katlandıklarında yarı yarıya daha az yer kapladıkları için taşınılabilirlik açısından avantaj sağlıyorlar. Bu bağlamda bir hayli popülerler. ABD’li teknoloji devi Apple‘ın da katlanabilir bir cihaz üzerinde çalıştığı uzun bir süredir zaten biliniyor. Bu cihazın iPhone olması bekleniyordu. Ancak son gelişmelere göre değil. Yeni çıkan iddialara göre Apple, katlanabilir MacBook üzerinde çalışıyor. İşte ayrıntılar…

Apple’ın katlanabilir MacBook geliştirdiği ortaya çıktı

Günümüzde katlanabilir akıllı telefonlar bir hayli yaygın olsa da bu bilgisayarlar için geçerli değil. Daha önce katlanabilir dizüstü bilgisayarlar çıktı, yani bunu gördük ancak ne kadar ilgi gördü, orası tartışılır. Ancak Apple, bu durumu değiştirecek gibi görünüyor.

Apple'ın katlanabilir MacBook geliştirdiği ortaya çıktı

Apple ile ilgili güvenilir analistlerden Ming-Chi Kuo, bugün ortaya attığı iddiayla Apple‘ın 20,3 inç boyutunda katlanabilir MacBook üzerinde çalıştığını öne sürdü. Markanın 2027’de seri üretime başlayacağını söyleyen Kuo, şu anda geliştirme aşamasında olan bir iPhone veya iPad olmadığını söyledi.

İlginizi Çekebilir – Yeni iPhone 15 kılıfı ve Apple Watch kordonları tanıtıldı!

Ming-Chi Kuo’nun ilgili paylaşımında dedikleri şunlar;

“Uzun zamandır Apple’ın katlanabilir iPhone veya iPad’i 2025’te mi yoksa 2026’da mı seri üretmeyi planladığına dair birçok soru aldım. Son anketim şu anda Apple’ın net bir geliştirme planına sahip tek katlanabilir ürününün 20,3 inç MacBook olduğunu gösteriyor. 2027’de seri üretime geçmesi bekleniyor”

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz