Ana Sayfa iPad Pro Apple, OLED iPad Pro için geri sayımı başlattı! Yüklü sipariş verdi

Apple, OLED iPad Pro için geri sayımı başlattı! Yüklü sipariş verdi

0

Apple, bu seneyi bir hayli yoğun geçirecek. Geçtiğimiz günlerde M3 işlemcili MacBook Air bilgisayarını tanıtan teknoloji devi, yakın zamanda ise yeni iPad modellerini tanıtacak. Bu modeller arasında OLED ekranlı iPad Pro de yer alacak. Yenilenmiş Pro için beklentiler giderek artırıyorken söz konusu model için önemli bir sızıntı yaşandı. Böylelikle kaç adet OLED iPad Pro üretileceği ortaya çıktı. İşte ayrıntılar…

Apple, OLED iPad Pro ekranı için sipariş verdi!

Bilindiği üzere Apple, mevcut ürünlerini daha yeni teknolojiler ile donatarak yeniden piyasaya sürüyor. OLED ekranlı iPad Pro da bu şekilde karşımıza çıkacak. Aktarılan bilgilere göre Apple, bu yenilenmiş cihaz için yüklü bir sipariş verdi.

Apple, OLED iPad Pro ekranı için sipariş verdi!

MacRumors tarafından paylaşılan bilgilere göre Apple, iPad Pro ekranı için Samsung ve LG’den toplamda 8,5 milyon adet OLED panel siparişi verdi. Samsung 11 inç, LG ise 13 inç panelleri üretiyor. Bu sızıntıyla birlikte Apple‘ın da 8.5 milyon adet iPad Pro üreteceği söylenmeye başlandı.

İlginizi Çekebilir – M3 işlemcili MacBook Air duyuruldu! İşte özellikleri ve Türkiye fiyatı

Mevcut bilgilere göre yenilenmiş OLED iPad Pro, Apple’ın en güçlü işlemcilerinden M3’ten güç alacak. Ayrıca yeni tablet için Magic Keyboard ve Apple Pencil ürünlerinin de yenileceği iddia ediliyor.

Peki ya siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Yeni OLED iPad Pro‘dan beklentileriniz neler? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz