Ana Sayfa Haberler Apple CEO’sundan Çin ziyareti!

Apple CEO’sundan Çin ziyareti!

0

Apple, dünyanın dört bir yanındaki ülkelerdeki mağaza sayısını giderek artırıyor. Bu kapsamda şirket, son olarak Çin’de bir mağaza daha açtı. Teknoloji devinin CEO’su Tim Cook ise ziyarette bulundu. İşte konuyla ilgili ayrıntılar…

Apple CEO’su Tim Cook, Çin mağazalarını ziyaret etti

Aktarılan bilgilere göre Cook, Apple’ın Şanghay’daki yeni Jing’an mağazasının açılışı vesilesiyle Çin ziyareti yaptı. Şehri gezen CEO, mağazaları ziyaret ederek geliştiriciler ve önemli isimler ile bir araya geldi.

Apple CEO'su Tim Cook, Çin mağazalarını ziyaret etti

Apple‘ın Şanghay’daki yeni Jing’an mağazasının açılışına katılanlara çanta, rozet ve Apple logosu çıkartması hediyesi verdiği belirtildi. Şirketin bir sonraki mağazasının nerede açılacağı ise şimdilik bilinmiyor. Bunu hep birlikte göreceğiz.

İlginizi Çekebilir – Teknoloji devi, artık reklam göstermeye mi başlayacak?

Apple tarafından yapılan ilgili açıklama şu şekilde;

“Dönüm noktası Jing’an Tapınağı’nın yanında yer alan Jing’an mağazası, Şangay’da mutlaka görülmesi gereken bir yer. Üst plaza boyunca sıralanan akçaağaç ağaçlarından oluşan bir koru içinden mağazaya yaklaşan ziyaretçiler, tapınağın muhteşem manzarasıyla karşı karşıya kalıyor. Müşteriler merdivenlerden aşağı inerken, bir daire şeklinde ileriye doğru uzanan teraslı, çift kavisli duvarların yanından geçiyorlar. Topluluğu ve yaratıcılarını kutlamak amacıyla Apple Jing’an için özel olarak oluşturulan Today at oturumlarına ev sahipliği yapacak amfitiyatro oturma yerleri oluşturacağız.”

Peki ya siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Apple’dan beklentileriniz neler? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz