Ana Sayfa Güncellemeler Yeni Apple Haritalar özelliği ortaya çıktı!

Yeni Apple Haritalar özelliği ortaya çıktı!

0

Apple, yeni elektronik ürünleri üzerinde çalışmaya devam ediyorken öte yandan kendi yazılımlarını da ihmal etmiyor ve geliştirmeyi sürdürüyor. Bu kapsamda şirket, Haritalar uygulamasına yeni bir özellik eklemeye hazırlanıyor. İşte ayrıntılar…

Apple Haritalar uygulamasına özel rota özelliği eklenecek

MacRumors tarafından ortaya çıkarılan bilgilere göre Apple, Haritalar uygulamasına özel rotalar özelliği ekleyecek. Böylelikle kullanıcılar, manzaralı bir yolculuk keyfi yaşamak için istedikleri yollardan sürüş planlayabilecekler.

Apple Haritalar uygulamasına özel rota özelliği eklenecek

Şu anda Apple Haritalar üzerinden bir sürüş planlamaya kalktığınızda bir seçenek sunulmaksızın hazır rota tavsiye ediliyor. Böylelikle manzaralı bir yoldan geçmek yerine dar bir sokağa yönlendirilebiliyorsunuz. Bu bağlamda yeni özellik, kullanıcıların hoşuna gidecek gibi görünüyor.

İlginizi Çekebilir – iOS 18’in tanıtılacağı Apple WWDC 2024 etkinliğinin tarihi açıklandı!

Kaynağa göre yeni Apple Haritalar özelliği, iOS 18 ile birlikte kullanıma sunulacak. Yeni işletim sistemi 10 – 14 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek WWDC 2024 etkinliğinde duyurulacak. Bu etkinlikte iOS 18 bir yana iPadOS 18, macOS 15 ve watchOS 11 gibi Apple ürünlerine ait olacak yeni işletim sistemlerinin tanıtılması bekleniyor.

Apple, iOS 18 ile birlikte önemli yenilikler sunacak. Güvenilir kaynaklar tarafından ortaya atılan iddialara göre bu güncelleme, son yıllarda yapılan en kapsamlı yenilikleri barındıracak. Buna göre yeni işletim sistemi, iPhone kullanıcılarının arayüzlerini daha detaylı bir şekilde kişiselleştirmelerine olanak tanıyacak genişletilmiş seçenekler sunacak.

Peki ya siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Yeni Apple Haritalar özelliğini nasıl buldunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz