Ana Sayfa Haberler Apple’dan beklenmedik işlemci kararı!

Apple’dan beklenmedik işlemci kararı!

0

Son gelişmelere göre Apple yönetimi, M3 Ultra işlemcisinin tasarımı için önemli bir adım atıyor. Buna göre MacBook Pro cihazlarda kullanılacak olan bu işlemciler, M3 Max’ın dizaynına göre tasarlanacak. İşte konuyla ilgili ayrıntılar…

Apple, M3 Ultra tasarımında değişikliğe gidiyor

Apple ile ilgili güvenilir kaynaklar tarafından ortaya çıkarılan bilgilere göre şirket, daha önceki nesil işlemciler ile tartışma konusu olan UltraFusion ara bağlantı noktasını rafa kaldıracak.

Apple, M3 Ultra tasarımında değişikliğe gidiyor

Bununla birlikte teknoloji devi, M3 Ultra işlemcisini daha önce denenmemiş bir yöntem ile bağımsız bir çip olarak üretecek. Bu gelişmeyle birlikte şirketin hisse değerinin artması bekleniyor. Peki bu değişimle neler olacak?

İlginizi Çekebilir – En iyi kameraya sahip iPhone modelleri belli oldu! Birinci şaşırtmadı

Aktarılan bilgilere göre tasarım değişikliği ile birlikte M3 Ultra için önceki dizayna kıyasla daha fazla kişiselleştirme olanağı tanınacak. Yani örnek vermek gerekirse MacBook sipariş ederken sadece performans bakımından öne çıkan, diğer kriterlerde geri kalmış bir işlemci tercih edebileceksiniz. Bu da kullanıcı deneyimini artıracak.

Tabii tüm bu bilgilerin birer iddiadan ibaret olduğunu belirtelim. Kaynağa göre bu plan, Apple mühendisleri arasında tartışılıyor. Bu tartışmadan nasıl bir sonuç çıkacağını ise hep birlikte göreceğiz.

Peki ya siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Sizce Apple, mantıklı bir adım atıyor mu? Konu ile ilgili görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz