Ana Sayfa Haberler iPhone 17 Slim ortaya çıktı!

iPhone 17 Slim ortaya çıktı!

0

Evet, iPhone 17 için biraz uzak bir tarihteyiz. Fakat her sene olduğu gibi bu sene de iki versiyon ileriden iddialar ortaya çıkmaya başladı. Apple, iPhone 16 serisini eylül ayında tanıtmaya hazırlanırken yeni iddialar, iPhone 17 serisinde büyük değişikliklere ve yeniliklere gidileceğini gösterdi. İddialara göre iPhone 17’de daha küçük Dinamik Ada’ya sahip olacak yeni bir “Slim” versiyonu dahil edilecek. İşte iPhone 17 Slim detayları…

iPhone 17 serisinde “Plus” yerine “Slim” versiyonu olabilir

Her iPhone modelinde yeniliklere gitmeye çalışan Apple, eylül 2025’te tanıtılması beklenen iPhone 17 serisinde de büyük değişikliklere gidecek gibi duruyor. Ortaya atılan güvenilir iddialar, iPhone 17 modellerinin yenilenmiş bir tasarıma, ön kamera geliştirmelerine, ve daha küçük bir Dinamik Ada’ya sahip olacağını gösteriyor. Ayrıca firma, model isimlerinde de değişikliğe gidebilir.

iPhone 17 Slim

Son sızdırılan raporlara göre Apple, serideki “Plus” modeli yerine “Slim” üzerinde çalışıyor. Tasarım açısından iPhone 15 Pro versiyonlarında gördüğümüz Titanyum alaşımın aksine, iPhone 17, iPhone 17 Slim, ve iPhone 17 Pro’nun alüminyum bir tasarıma sahip olması bekleniyor. iPhone 17 Pro Max için ise Titanyum geçerli olacak.

Tüm modeller için daha küçük bir Dinamik Ada tasarımına geçmeyi planlayan Apple, 17 Pro Max için Face ID sensörünün küçülmesine yardımcı olacak metalens teknolojisini kullanabilir. iPhone 17 tasarımı hakkında daha fazla bilgi verilmezken, işte ekran boyutları:

  • iPhone 17: 6.1 inç ekran
  • iPhone 17 Slim: 6.6 inç ekran
  • iPhone 17 Pro: 6.3 inç ekran
  • iPhone 17 Pro Max: 6.9 inç ekran
iPhone 17 özellikleri

Geliştirilmiş bir ön kamera ile gelmesi beklenen iPhone 17 serisi, 24 megapiksel selfie kamerası ile gelebilir. iPhone 17, iPhone 17 Slim, iPhone 17 Pro, ve iPhone 17 Pro Max özelliklerine bakacak olursak, düz ve Slim modelleri için 8 GB bellek ve A18 ya da A19 işlemcinin kullanılması bekleniyor. Diğer tarafta ise Pro modellerinde 12 GB bellek ve A19 Pro yonga setinin kullanılması daha muhtemel.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz