Ana Sayfa Haberler 13 inç iPad Air tanıtıldı! Özellikleri ve fiyatı

13 inç iPad Air tanıtıldı! Özellikleri ve fiyatı

0

Apple, bugün düzenlediği Let Loose etkinliğiyle birlikte 13 inç iPad Air modelini tanıttı. İşte özellikleri ve fiyatı…

13 inç iPad Air özellikleri

Uzun bir süre sonra iPad serisini güncelleyen Apple’ın yeni modeli, mevcut 12.9 inç iPad Pro modelinde olduğu gibi mini-LED ekrana sahip. Daha önce standart LCD panelle donatılmış olan iPad Air serisi, bu yeni modelle birlikte HDR içeriklerinde artan parlaklık, daha derin siyahlar ve daha fazla kontrast sağlayacak mini-LED teknolojisine geçiş yapıyor.

13 inç iPad Air, 12.9 inç iPad Pro’da kullanılan mini-LED ekran panellerini kullanıyor. Bu geçişin getirdiği avantajlardan biri de daha düşük güç tüketimi olacak. Apple, 10.9 inç iPad Air modelleri için mini-LED ekran envanterine sahip olmadığından, bu modellerde LCD ekran kullanılmaya devam edecek.

13 inç iPad Air modeli, kullanıcı deneyimini ve performansı artıran birçok etkileyici güncelleme ve seçenek sunuyor. Bu tablet, hem profesyonel hem de kişisel kullanım için çok yönlü bir araç olarak öne çıkıyor ve performans, bağlantı ve sürdürülebilirlikten ödün vermeyen kullanıcılar için ideal bir seçim.

M2 çipli bu model, M1 çipli modele göre %50 daha hızlı ve A12 Bionic çipli modellere göre üç kat daha hızlı çalışıyor. Bu sayede tablet, daha hızlı uygulama açma, daha akıcı oyun oynama ve daha karmaşık görevleri yönetme imkanı sunuyor.

Liquid Retina ekran, canlı ve keskin görseller sunarak film izleme, oyun oynama veya kitap okuma gibi aktiviteler için ideal bir ortam sağlıyor. Manzara stereo ses özelliği ise multimedya tüketimini daha da keyifli hale getiriyor.

Manzara kullanımı için tasarlanmış 12MP ön kamera, video görüşme deneyimlerini iyileştiriyor. 5G ve Wi-Fi 6E desteği sayesinde hızlı ve güvenilir internet bağlantısı sağlanıyor.

Dört farklı renk seçeneği ile her zevke hitap eden yeni model 1TB’a kadar depolama seçenekleri sunarak tüm dosyalarınızı saklamak için yeterli alan sunuyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz