Ana Sayfa Apple Apple yeni Magic Keyboard’u tanıttı! İşte özellikleri

Apple yeni Magic Keyboard’u tanıttı! İşte özellikleri

0

Apple bugün gerçekleştirdiği Let Loose etkinliği kapsamında yeni ürünlerini tanıttı. Yenilenen tasarıma ve özelliklere sahip olan Magic Keyboard da bu ürünlerden biri oldu. Peki iPad için yeni klavye neler vadediyor?

Apple Magic Keyboard neler vadediyor?

iPad için geliştirilen yeni klavye; bir önceki modele göre profesyonel kullanıcıların ihtiyaçlarına daha uygun hale getirildi. Daha ince ve hafif olmasıyla öne çıkıyor. Ayrıca daha büyük bir trackpad ve işlev satırıyla geliyor. Bu da kullanıcıların daha özgür şekilde çalışmasını mümkün kılıyor.

Bu aslında 2020’den bu yana Magic Keyboard’daki ilk büyük güncellemeyi temsil ediyor. Apple, çift menteşeli tasarımı ve tek USB-C bağlantı noktası kullanmaya devam etti. Ancak trackpad’i plastikten alüminyuma yükseltti ve dokunsal geri bildirime sahip bir cam kullandı.

Yenilenen Magic Keyboard fiyatı ise 11 inç için 299 dolardan ve 13 inç iPad için 349 dolardan sunulacak. Satışların önümüzdeki hafta başlayacağını belirtelim.

Etkinliği Türkçe olarak hemen aşağıda bulunan canlı yayınımızdan takip edebilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz