Ana Sayfa Haberler Apple Pencil Pro tanıtıldı! İşte fiyatı ve özellikleri

Apple Pencil Pro tanıtıldı! İşte fiyatı ve özellikleri

0

Apple, bugün gerçekleşen Let Loose etkinliğinde özellikle sanatçılar ve tasarımcılar için uzun zamandır beklenen Apple Pencil Pro’yu tanıttı. Yeni Apple Pencil Pro hassasiyet, esneklik ve profesyonel yetenekler açısından önemli özellikleri ve dikkat çeken fiyatı ile karşımıza çıktı. İşte detaylar…

Apple Pencil Pro fiyatı ve özellikleri

Apple Pencil Pro, önceki versiyonlara göre birçok yeni ve gelişmiş özelliklerle sunuldu. Daha hassas bir basınç sensörügeliştirilmiş eğim algılama ve daha düşük gecikme süresi ile bu yeni kalem, kullanıcılara daha akıcı ve doğal bir kullanım sağlayacak.

Apple Pencil Pro, geliştirilmiş kablosuz hızlı şarj desteği ile çok kısa bir sürede şarj olabilecek. Ayrıca yeni kalem, daha uzun pil ömrüne sahip. Bu geliştirme ile batarya konusunda Apple Pencil 2’ye göre büyük bir iyileştirme yapıldığını söyleyebiliriz.

Yeni nesil Apple Pencil Pro, kullanıcılara kaybolan kalemlerini kolayca bulma olanağı sunan Find My uygulaması ile geliyor. Ayrıca yeni Apple Pencil Pro, Apple’ın en son ekran teknolojisiyle uyumlu olarak tasarlandı.

M4 iPad Pro ve diğer üst düzey Apple cihazlarıyla uyumlu olan bu kalem, kullanıcıların ekrandaki her detayı hassas bir şekilde kontrol etmelerine olanak tanıyor. Kalemin ekranla etkileşimdeki hızı ve doğruluğu, özellikle profesyonel tasarım ve sanat işleriyle uğraşanlar için büyük bir avantaj sağlayacak.

ucuz apple pencil

Apple Pencil Pro’nun tasarımı, ergonomi ve işlevsellik açısından da iyileştirildi. Daha ince ve hafif bir yapıya sahip olan kalem, uzun süreli kullanımlarda bile rahat bir kullanım sunacak. Kalemin ucu da çok daha kolay değiştirilebilecek ve farklı görevler için farklı uçlar kullanılabilecek.

Yeni nesil Apple Pencil Pro ABD’de 129 dolar fiyat etiketi ile satışa sunulacak. Türkiye satış fiyatı ise 5 bin 299 TL oldu. Açıklanan bu fiyatlandırmanın Apple’ın yaratıcı ekosistemine değerli bir katkı sunacağı kesin. Fakat piyasanın bu fiyata nasıl cevap vereceğini bekleyip göreceğiz. Let loose etkinliğinde, bu yeni cihazın hem profesyonel hem de amatör tasarımcılar için diyatına göre üst düzey bir kalem olacağını belirtti.

Apple Pencil Pro’nun sanatçılar, tasarımcılar hatta sadece not tutmak isteyen kullanıcılar için bile heyecan verici bir deneyim olacağı söyleniyor. Hassasiyet, performans ve tasarım açısından önemli iyileştirmeler sunan bu yeni kalem, yaratıcı çalışmalarla uğraşan herkes için ilgi çekici bir seçenek olabilir.

Siz ne düşünüyorsunuz? Sizce bu özellikler ve fiyat beklediğiniz gibi miydi? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmına yazabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz