Ana Sayfa Apple iPad Mini için tanıtım tarihi belli oldu!

iPad Mini için tanıtım tarihi belli oldu!

0

Apple, geçen hafta gerçekleştirdiği etkinlikte yeni iPad Pro ve iPad Air modellerini tanıttı. Firmanın etkinlikte tanıttığı iki yeni iPad üzerine gözler, Mini modeline çevrildi. Çünkü teknoloji devi, son Mini modelini 2021 yılında tanıtmıştı. Apple analisti Mark Gurman, bugün yaptığı açıklamada beklenen iPad Mini modelinin tanıtım tarihi için bilgi verdi. Peki, iPad Mini için tanıtım tarihi ne zaman ve özellikleri neler olacak? İşte detaylar…

iPad Mini, 2024 sonuna kadar tanıtılmayacak

Apple, geçen hafta gerçekleştirdiği Let Loose adlı etkinliğinde yeni iPad Pro ve iPad Air modellerini tanıttı. Etkinlik sonrasında gözler, Mini modeline çevrildi. Apple analisti Mark Gurman, yaptığı açıklamada iPad Mini için “2024 yılının sonlarına kadar tanıtılmayacak” dedi.

Uzun süredir yeni modeli gelmeyen serinin en yakın 2025 yılında tanıtılabileceği düşünülüyor. Ünlü analiste göre iPad Mini, geçen hafta tanıtılan iPad Pro gibi gücünü, M4 işlemcisinden alacak. 8,3 inç ekrana sahip olması beklenen model, kamera özelliklerinde de yükseltme alacak. Fakat fiyat etiketiyle ilgili ön bilgi şimdilik bulunmuyor.

Öte yandan belirtmek gerekiyor ki Apple’ın geçen hafta tanıttığı iPad modellerinde şarj aletlerini ve logolu çıkartmalarını kutudan çıkardığı biliniyor. Firma, tablet kutularında yaptığı yeni uygulamasıyla çevreye verdiği hasarı en aza indirmek istiyor. Teknoloji devi, ilk olarak iPhone 12 kutusundan şarj adaptörünü çıkarmasıyla kaldırmasıyla oldukça eleştirilmişti.

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Apple’ın iPad kutularından şarj cihazlarını ve çıkartmaları çıkarması çevreyi olumlu yönden etkileyebilir mi? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmından belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz