Ana Sayfa Apple iOS 17.5.1 yayınlandı: Kritik hata düzeldi!

iOS 17.5.1 yayınlandı: Kritik hata düzeldi!

0

Apple, cihazlarına yeni özellikler eklemek ve güvenliğini sağalamak için düzenli olarak güncelleme yayınlıyor. Firma geçen hafta da yine aynı nedenlerden dolayı iPhone’lar için iOS 17.5 güncellemesini yayınladı. Fakat güncellemenin hemen ardından iPhone’larda kritik bir sorun ortaya çıktı. iPhone sahiplerinin sosyal medya hesaplarından eş zamanlı olarak belirttiğine göre güncellemeden sonra geçmiş dönemlerdeki silinen fotoğraflar iCloud’da yeniden ortaya çıktı. Sorunun birçok kişide meydana gelmesinden sonra Apple bugün iOS 17.5.1 güncellemesini yayınladı. Güncellemenin ardından söz konusu sorunun çözülmesi bekleniyor.

Apple, kritik sorunu iOS 17.5.1 güncellemesi ile çözdü

Apple, kısa süre önce iPhone’lar için iOS 17.5 güncellemesini yayınladı. Güncellemeyi yükleyen kullanıcılar, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarda uzun süre önce silinen fotoğraflarının iCloud’da yeniden ortaya çıktığını belirtti. Söz konusu sorun sadece iOS 17.5 ve iOS 17.5 Beta 4 güncellemesi yüklenen iPhone’larda görüldü.

Silinen eski fotoğrafların ortaya çıkmasından sonra iPhone kullanıcıları, verilerin Apple tarafından yedekleniyor mu olduğu sorusunu aklına getirdi. Apple ise konuyla ilgili herhangi bir açıklamada bulunmadı. Firma, söz konusu sorunu çözmek için bugün iOS 17.5.1 güncellemesini yayınladı.

iOS 17.5.1 güncellemesi nasıl indirilir?

Yeni iOS güncellemesini indirmek için öncelikle internete bağlı olduğunuzdan emin olun. İnternet bağlantınızı kontrol ettikten sonra şu adımları izleyerek yazılım güncellemenizi yapabilirsiniz:

  • Ayarlar
  • Genel
  • Yazılım Güncelleme

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz