Ana Sayfa Apple Uygun fiyatlı olmayacak: iPhone SE 4 fiyatı belli oldu!

Uygun fiyatlı olmayacak: iPhone SE 4 fiyatı belli oldu!

0

Apple, “uygun fiyatlı” olarak tanımladığı ilk iPhone SE modelini 2016 yılında tanıttı. Seride yıllar içinde birçok model yer aldı ve amiral gemisi modelleri satın almak istemeyen müşteriler, iPhone SE serisine yöneldi. Serinin son modeli ise 2022 yılında tanıtıldı. Aradan uzun bir zaman geçmesi nedeniyle Apple’ın yeni ve uygun fiyatlı bir iPhone SE tanıtması bekleniyor. Fakat bugün ortaya çıkan bilgilere göre iPhone SE 4, selefinin aksine pek de uygun fiyatlı olmayacak. Peki, iPhone SE 4 ne zaman çıkacak ve fiyatı ne kadar olacak? İşte detaylar…

iPhone SE 4 fiyatı artacak

Apple’ın yeni bir iPhone SE modeli tanıtması bir yıldan uzun bir süredir bekleniyor. Fakat firma, yeni bir uygun fiyatlı iPhone için bu kez aralığı uzun tuttu ve iPhone SE 4’ü tanıtmadı. Tanıtım tarihinin uzaması nedeniyle de en son tanıtılan iPhone SE modeli geri planda kaldı. Bu nedenle de gözler, iPhone SE 4 için Apple’a çevrildi.

iMore tarafından bugün yayınlanan habere göre Apple, üç yıl aradan sonra iPhone SE 4 modelini gelecek sene yani 2025 yılında tanıtacak. Donanım bakımından iPhone 14 serisine yakın olacak ürün aynı zamanda iPhone 14 Lite olarak da adlandırılıyor.

iPhone SE 4; 6,1 inç büyüklüğüne bir OLED ekrana sahip olacak. Face ID özelliğine sahip olacak cihaz, USB-C bağlantı noktasıyla gelecek. iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max modellerinde bulunan Eylem Düğmesi‘nin de iPhone SE 4 modelinde yer alması muhtemel görünüyor. iPhone SE 4 modelinin fiyatının ise 499 dolar olacağı belirtiliyor. Akıllı telefon, selefine kıyasla 70 dolar artış gösterecek.

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşmelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz