Ana Sayfa Apple Apple, sıçrama yapacak: iPhone 17 Ultra için ilk detaylar belli oldu!

Apple, sıçrama yapacak: iPhone 17 Ultra için ilk detaylar belli oldu!

0

Apple, gelecek eylül ayında iPhone 16 serisini tanıtacak. Yeni seride iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 Pro ve iPhone 16 Pro Max modelleri yer alacak. Fakat iPhone 16 serisi çıkmadan önce iPhone 17 Ultra için ilk bilgiler ortaya çıktı. 9To5Mac tarafından yayınlanan habere göre Apple, iPhone 17 Ultra’nın teknik özellikler ve tasarımında büyük bir sıçrama yapacak. Peki, iPhone 17 Ultra için neler bekliyoruz? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

iPhone 17 Ultra’nın tasarımı ince olacak

9To5Mac tarafından bugün yayınlanan habere göre Apple, iPhone 17 Ultra’da ince tasarımı esas alacak. Önceki modellere göre farklı bir tasarım diliyle gelecek telefon, iPhone X ile benzerlik gösterecek. Firma, gelecek sene tanıtacağı modelini öncekilere göre daha büyük ve ince tasarlayacak.

Alüminyum bir kasaya sahip olacak iPhone 17 Ultra, selef modellere göre daha küçük delikli bir ekrana sahip olacak. Ekran boyutunun ise 6,12 inç ve 6,69 inç arasında olacağı belirtiliyor.

Akıllı telefonla ilgili yapılacak en büyük değişiklik ise arka panelde olacak. iPhone 17 Ultra’nın arka kameraları, telefonun sol üst köşesinde değil üst orta kısımda yer alacak. Önceki serilere göre hem tasarım hem de özellikler bakımından sıçrama yapacak model, fiyat bakımından daha yüksek bir etiketle başlayacak. Fakat fiyat etiketiyle ilgili henüz net bir bilgi yok.

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? iPhone 17 serisinden beklentiniz nedir? Görüşlerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz