Ana Sayfa Apple Katlanabilir iPhone geliyor: Kendi kendini onaracak!

Katlanabilir iPhone geliyor: Kendi kendini onaracak!

0

Katlanabilir akıllı telefon modelleri birçok teknoloji firmasında mevcut. Fakat Apple tarafından katlanabilir akıllı telefonlarla ilgili uzun süredir bir hareket yok. Firma, tüm yeniliklerde olduğu gibi bu konuda da temkinli davranıyor. Teknolojinin üzerinden zaman geçmesini ve yaygınlaşmasını bekliyor. Bugün iMore tarafından yayınlanan habere göre şirket, katlanabilir telefonlarla ilgili önemli bir patent aldı. Alınan patent, firmanın katlanabilir bir iPhone modeliyle ilgili çalışmalarını ortaya koydu. Peki, Apple katlanabilir akıllı telefonlar için arka planda hangi çalışmalar yapıyor? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Katlanabilir iPhone, kendini kendini iyileştirecek

iMore tarafından yayınlanan habere göre Apple, katlanabilen bir iPhone modeli için uzun yıllardır çalışıyor. Fakat firma, cihazın dayanıklı ve kullanışlı olmasından emin olmak için erken hareket etmekten kaçınıyor. Apple tarafından alınan bir patent, katlanabilir iPhone modelinin kendi kendini iyileştiren bir polimer veya herhangi bir materyal içereceğinden bahsediyor.

Katlanabilir iPhone, materyal sayesinde telefonun herhangi bir hasar karşısında kendini onarmasını sağlayacak. Fakat telefonun kendisini iyileştirmesi için ısı, ışık ya da elektrik gibi herhangi bir güç kaynağına bağlı olması muhtemel görünüyor.

Öte yandan belirtmek gerekiyor ki Apple yalnızca bir patent aldı. Katlanabilen ya da kendi kendini iyileştirebilir bir iPhone modelinin ne zaman tanıtılacağı henüz belli değil. Firma uzun zamandır bu çalışmalarını zaten sürdürüyor.

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce katlanabilen bir iPhone tasarımı nasıl olmalı? Görüşlerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz