Ana Sayfa Apple Tam ekran MacBook için tarih verildi: 20 inç büyüklüğünde ekrana sahip olacak!

Tam ekran MacBook için tarih verildi: 20 inç büyüklüğünde ekrana sahip olacak!

0

Apple, cihazlarının ekranları için değişkenlik gösteren farklı tasarım modelleri üzerinde çalışıyor. Bugün ortaya çıkan bilgilere göre firma; 20,2 ya da 18,8 inç büyüklüğünde tam ekranlı bir MacBook modeli üzerinde duruyor. Hatta Apple, bu bilgisayarların ekranı için seri üretime bile başlayacak. Peki, tam ekran MacBook ne zaman çıkacak ve ne kadar olacak? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Tam ekran MacBook modelleri, 2025 yılında tanıtılacak

Ünlü teknoloji analisti Ming-Chi Kuo, Apple’ın 20,3 inç büyüklüğünde bir MacBook modelini 2027 yılı için geliştirdiğini söylemişti. Fakat bugün 9To5Mac tarafından yayınlanan habere göre Apple, 2025 yılında 20,2 ya da 18,8 inç büyüklüğünde tam ekranlı bir MacBook tanıtacak. Teknoloji devi, ekran panellerinin seri üretimine başlamayı hedefliyor.

Kuo tarafından belirtilene göre Apple, MacBook ekranını ‘mümkün olduğunca iyi’ hale getirmeyi hedefliyor. Bu nedenle de üretilecek bilgisayarlar da yüksek bir fiyat etiketine sahip olacak. Kesin belli olmasa da tam ekranlı MacBook modellerinin fiyatı 3.499 dolar (112.669 Türk Lirası) civarında olacak. Çünkü Kuo, tam ekranlı MacBook’un fiyatının Apple Vision Pro ile yakın olacağını belirtti.

Öte yandan cihaz, gücünü de henüz tanıtılmayan M5 işlemciden alacak. Teknik özellikleriyle ilgili ön bilgi ise henüz belli değil. Tanıtım tarihinin yaklaşmasıyla birlikte belli olacak.

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce tam ekranlı bir MacBook’un fiyat etiketi ne kadar olacak? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz