Ana Sayfa Apple iOS 12.1 güncellemesi alan iPhone X patladı!

iOS 12.1 güncellemesi alan iPhone X patladı!

0

Amerika’da Washington’da iOS 12.1 güncellemesi alan iPhone X patladı. Apple bu olaydan sonra araştırma başlattı. Telefonun patlamasına neden olan sorun henüz açıklanmadı.

Yeni nesil Apple Watch FaceTime desteği sunabilir!

iOS 12.1 güncellemesi sonrasında iPhone X patladı!

Washington‘da gerçekleşen olay Rahel Mohamad isimli kişinin başına geldi. Mohamad’ın anlattıklarına göre bu yıl ocak ayında aldığı 10 aylık telefonu normal şekilde kullanıyordu. Şarjını doldurduktan sonra iOS 12.1 güncellemesi yaptı ve sonrasında telefondan siyah dumanlar çıkmaya başladı ve patladı.

Bunların dışında Mohamad, orijinal iPhone X şarjı kullandığını ve telefon patladığı sırada şarja takılı olmadığını belirtti. Telefondan dumanlar çıkmasından önce telefonu eline aldığını, çok sıcak olduğunu ve bu nedenle hemen bıraktığını da dile getirdi.

Apple Destek resmi Twitter hesabından, böyle bir durumun daha önce meydana gelmediğini, konuyu araştıracaklarını ve Mohamad’ın kedilerine mesaj atmasını istediklerini açıkladı.

ios 12.1 güncellemesi

Bugüne kadar daha önce karşılaşılmayan sorun diğer iPhone sahiplerini de endişeye sokmaya başladı.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz