Ana Sayfa Beats Apple’a planlanmış eskitme davası!

Apple’a planlanmış eskitme davası!

0

Apple yeni bir dava ile karşı karşıya. Davaya göre, Apple şarj cihazları planlanmış eskitme ile hızlı bir şekilde kullanılmaz hale getiriliyor.

Apple’dan FaceTime açığını bulan gence para ödülü!

Apple şarj cihazları planlanmış eskitme ile yavaşlatılıyor!

Apple, geçtiğimiz yıllarda telefonların performansını düşürmekle suçlanmıştı. Sonrasında şirket tarafından yapılan açıklamaya göre, cihazların bataryalarının sağlık durumuna göre cihaz işlemcileri otomatik revize edilerek, işlemci frekanslarının düşürüldüğünü söyledi.

Bu durumu kullanıcıların bataryalarının olası patlama risklerini düşürmekle destekleyen şirket, yeniden planlanmış eskitme davası ile karşı karşıya.

Apple şarj cihazları planlanmış eskitme ile yavaşlatılıyor! SDN-2

Davada, Kasım 2016‘dan bu yana satın alınan iPhone cihazların, şarj cihazlarını tanımadığı veya kabul etmediğini ve bu durumun planlanmış eskitme kapsamında yeni şarj cihazı alımına sebebiyet vermek için yapıldığı iddia ediliyor.

Cihazların çok iyi kullanılmasına rağmen, belli bir süre sonra uyumsuzluk gösterdiği söyleniyor. Fakat bu tür sorunların, iddialar ile ne kadar bağlantılı olduğu henüz belli değil.

Apple daha önce iPhone performanslarını düşürürken yakalandığı için, davacılar burada bir tür bağlantı olduğunu düşünüyor. Apple tarafında ise, davaya resmi olarak henüz bir cevap gelmedi.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz