Ana Sayfa Apple Facebook Messenger uygulaması Mac cihazlara geliyor

Facebook Messenger uygulaması Mac cihazlara geliyor

0

Facebook Messenger uygulaması bu yıl Mac’e geliyor. Şirket, yeni uygulamasını Facebook’un düzenlediği F8 Konferansında tanıtacak. Ancak uygulama henüz tanıtılmadan, uygulama ile ilgili tüm bilgiler bir blog yazısında yayınlandı.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2019/04/28/haftanin-ios-uygulamalari-28-nisan-2019/]

Mac cihazlar için Facebook Messenger uygulaması test aşamasında

Mac için yayınlanacak Facebook Messenger, görüntülü grup sohbetlere izin verecek. Ayrıca uygulama, mobil sürümde sahip olduğunuz bir çok özelliği de içerisinde barındıracak. Blog yazısında: “Hem Mac, hem de Windows bilgisayarlarda kullanılabilecek Messenger uygulamamızı çıkarıyoruz. İnsanlar her cihazdan sorunsuz bir şekilde mesajlaşmak istiyor. Biz de bu nedenle bir masaüstü uygulama geliştirme kararı aldık. Messenger’ı indiren herkes, uygulamadan memnun kalacak. Görüntülü grup görüşmeleri gibi bir çok mobil özellik, masaüstünde de olacak. Bu uygulamamız şu an test aşamasında ve yılın sonlarında küresel olarak kullanıma sunulacak.” denildi.

Facebook yeni Messenger uygulaması özelliklerini ve daha fazlasını F8 Konferansı’nda tanıtacak. Facebook’un ayrıca tüm bilgisayarlarda ve mobil cihazlarda kullanılabilecek bir ortak mesajlaşma uygulaması üzerinde çalıştığı belirtiliyor. Buna göre WhatsApp, Messenger ve Instagram Direct ortak bir platforma dönüşebilir. Bu sistemin 2020 yılında tamamlanması beklenmekte.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz