Ana Sayfa Haberler iPhone 12 ile beraber kutudan AirPods çıkabilir

iPhone 12 ile beraber kutudan AirPods çıkabilir

0

Apple, uzun zamandır satışta olan ve sevilen ürünleri arasında yer alan AirPods için yenilikler yapacak gibi duruyor. Gelecek yıl çıkacak iPhone modellerinin kutusunda AirPods da olacak ve kullanıcılar ayrıca kablosuz kulaklık almak zorunda kalmayacak. iPhone 12 AirPods modeli ile mi gelecek?

Apple sürprize hazırlanıyor olabilir

Apple’ın en yeni telefonu iPhone 12 için sızıntılar gelmeye devam ediyor. Son zamanlarda teknik veriler hakkında sızıntılar gelse de, gelen son bilgeler kutunun içerisinden çıkacakların kullanıcıları mutlu edeceği yönünde.

Digitimes tarafından yayınlanan yeni rapora göre Apple kullanıcıları mutlu edecek bir takım sürprizler yapabilir. Gelecek yıl tanıtılması beklenen ve muhtemel ismi iPhone 12 olacak yeni iPhone’lar ile beraber AirPods da kutudan çıkacak. Böylelikle iPhone alan müşteriler ayrıca kablosuz kulaklık için herhangi bir ücret ödemeyecek. Peki Apple yükselen kutu içeriği maliyetini nasıl düşürecek?

Apple, AirPods satışlarından dolayı oldukça memnun. Kullanıcıların AirPods modellerini sevdiğini düşünen Apple, bu modelleri kutuyada koyarak kullanıcıların olumlu tepkilerini almak istiyor. Bu süreçte uzun vadeli bir plan yapması gereken Apple’ın tek çaresi AirPods modellerinin maliyetini düşürmek.

Düşen AirPods maliyetleri ile beraber, yeni iPhone kutularının maliyetleri de düşürülmüş olacak. Böylelikle yeni iPhone kullanıcıları mutlu olacak. Şu anda Apple’ın satışta olan AirPods modeli 159 dolar fiyat etiketi ile satılıyor. Apple’ın uzun zamandır AirPods modellerini fiyatlarını da değiştirmediğini ayrıca belirtelim.

iPhone kutusundan AirPods çıkması sizin için ayrıca bir kriter oluşturur mu? Apple’ın yeni hamlesi için fikirleriniz neler?


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz