Ana Sayfa Haberler Apple, iOS 13.5’te bulunan hata konusunda açıklama yaptı

Apple, iOS 13.5’te bulunan hata konusunda açıklama yaptı

0

Apple, geçtiğimiz hafta yayınladığı iOS 13.5’te kullanıcıların karşılaştığı çeşitli problemin ardından bu konuyla ilgili bir açıklama yaptı.

iOS 13.5’te bulunan sorun çözüldü

Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan iOS 13.5 hatasıyla beraber çoğu kullanıcı AppStore’dan indirdiği uygulamalara erişmek konusunda problemler yaşamıştı. Bu sebeple iOS 13.5 güncellemesini yükleyen kullanıcıların bir kısmı WhatsApp ve YouTube gibi pek çok uygulamaya erişim sağlamakta güçlük yaşadı.

Kullanıcılar, bu sebeple uygulamalarını açmak istediğinde  iOS sistem hata mesajıyla karşılaştı. Ayrıca ücretsiz uygulamalar da dahil olmak üzere indirmek istediği uygulamaya erişmek için App Store üzerinden uygulamanın satın alınması gerektiğini gösteren bir uyarı bulunuyordu.

Apple,  konuyla ilgili yaptığı resmi açıklamada Aile Paylaşımı sisteminde oluşan bu sorunun çözüldüğünü açıkladı. Yeni bir iOS güncellemesi yayınlanmadan çözülen hata, çoğu kullanıcının iOS cihazlarını kullanmasını güvenli bir şekilde kullanmaya devam etmesini sağlaması bekleniyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz