Ana Sayfa App Store iOS 13.5’te yeni bir hata daha göründü

iOS 13.5’te yeni bir hata daha göründü

0

Apple’ın geçtiğimiz hafta yayımladığı iOS 13.5’te yeni bir hata daha gündeme geldi. iOS 13.5 kullanıcıları, AppStore üzerinden uygulamalarını güncellemekte sorun yaşıyor.

Apple’ın merakla beklenen yazılım güncellemesinin yayımlanmasının ardından kullanıcılar çeşitli problemler yaşamaya başladı. İlk olarak kullanıcılar, kullandığı bazı uygulamaların bir kısmını açmak istediklerinde, bir uyarı mesajı ortaya çıkmasının ardından uygulamalarını açamıyordu.

iOS 13.5’te yeni bir hata daha eklendi

MacRumors’ın haberine göreiOS 13.5’te yeni bir hata App Store üzerinde ortaya çıktı. Kullanıcıların şikayetlerine göre App Store’da pek çok uygulamanın güncellemesi çıkmış gibi görünüyor. Ancak bu uygulamalar, kullanıcılar tarafından yeni güncellenmiş olanları da kapsıyor.

Ayrıca güncelleme tarihi olarak 10 gün öncesini dahi gösteren uygulamaların da bulunduğu belirtiliyor. Bu durumdan yeni güncellemesi yapılmış uygulamaların App Store’da yeni güncellemesi olan uygulama gibi görünmeye başladığı anlaşılıyor.

Apple, kullanıcıların iOS 13.5 hakkında şikayetleri konusunda sessizliğini koruyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz