Ana Sayfa Apple Dünyanın en beğenilen şirketleri açıklandı: Apple kaçıncı sırada?

Dünyanın en beğenilen şirketleri açıklandı: Apple kaçıncı sırada?

2

Fortune, her sene olduğu gibi bu sene de dünyanın en beğenilen şirketlerini sıraladı. New York merkezli iş dergisi olan Fortune, bu sıralamada Apple’a da yer verdi. Peki Apple, dünyanın en beğenilen şirketleri arasında kaçıncı sırada yer alıyor? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Dünyanın en beğenilen şirketleri arasında Apple zirvede!

Fortune, her sene olduğu gibi bu sene de dünyanın en çok beğenilen şirketlerini sıraladı. Bu listede Apple, ilk sırada yer aldı. Ek olarak belirtmek gerekiyor ki bu ilk değil, teknoloji devi 16. kez bu listenin ilk sırasında yer alıyor.

Dünyanın en beğenilen şirketleri listesinin tamamı ise şu şekilde ilerliyor:

  1. Apple
  2. Amazon
  3. Microsoft
  4. Berkshire Hathaway
  5. JPMorgan Chase
  6. Walt Disney
  7. Costco Wholesale
  8. Pfizer
  9. Alphabet
  10. American Express

Apple Watch modelleri, gelecekte renk değiştirecek! Peki nasıl?

Listenin devamında dikkat çekmek gerekiyor ki Apple ile belirli alanlarda rakip olan firmalar da var. Buna örnek vermek gerekirse Amazon’un Apple Music ve Apple TV Plus olarak rekabet eden hizmetler var.

Öte yandan markaların bu tarz listelere girmesinden daha çok yerlerini sabit olarak koruması daha zor. Bu nedenle Apple’ın her an yerinin değişebileceğini unutmamak gerekiyor.

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Apple, en beğenilen şirketler arasında zirvede olmayı hak ediyor mu? Görüşlerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


2 Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz