Ana Sayfa Apple Apple Watch modelleri, gelecekte renk değiştirecek! Peki nasıl?

Apple Watch modelleri, gelecekte renk değiştirecek! Peki nasıl?

0

Apple, akıllı saat modeleri olarak 2014 yılında Apple Watch ürünlerini pazara sundu. Özellikle EKG gibi sağlık uygulamaları ve şirketin diğer teknolojik ürünleriyle ekosistem oluşturması açısından Apple Watch modelleri, oldukça dikkat çekti. Bugün ortaya çıkan haberlere göre Apple, kordon için renk değişmesini sağlayan ayarlanabilir Apple Watch üretecek. Peki, bu nasıl mümkün olacak? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Apple, kendi kendine renk değiştirecek Apple Watch kordon için patent aldı!

Bugün ortaya çıkan bilgilere göre Apple yeni bir patent aldı. Bu yeni patent sayesinde Apple Watch kordonu, isteğe göre renk değiştirecek. Böylece Apple Watch kullanıcıları, giydikleri herhangi bir kıyafet ya da aksesuara göre ayarlayacak.

temsili görsel

Apple tarafından alınan yeni patente göre Apple Watch kordonları, filament barındıracak. Filamentler ise elektrokromik özelliklere sahip olacak ve uygulanan voltaj sayesinde de kordon renkleri ayarlanabilecek.

Apple’ın gelir kapısını kimlerin oluşturduğu belli oldu!

Öte yandan Apple, akıllı saat kullanıcılarına bildirim yollamak için de kordon renklerinde değişiklik yapabilir. Genel olarak yeni patentle ilgili belirli bilgiler mevcut değil. Ek olarak daha çok yeni olduğu için de ne zaman kullanılmaya başlanacağı belirsiz.

Öte yandan teknoloji devi Apple’ın dokunmaya duyarlı kumaşlar kullanılacak HomePod modelleri için çalıştığı daha önce ortaya çıkmıştı. Fakat bunun ne için kullanılacağı bilinmiyor.

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Apple Watch modellerinin kordonlarının renk değiştirmesi hangi konularda işe yarayabilir? Görüşlerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz